PRONAĐENA BOMBA U PARIZU: Ispod kamiona otkriveni kanisteri benzina i detonator
Foto: EPA, Foto: EPA

DRAMA

PRONAĐENA BOMBA U PARIZU: Ispod kamiona otkriveni kanisteri benzina i detonator

Planeta -

Kanisteri benzina prikačeni na "prostu verziju detonatora" pronađeni su danas ispod kamiona u severoistočnom delu Pariza, javlja AFP pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Agencija navodi da je kamion pronađen u 19. arondismanu francuske prestonice i da pripada jednoj francusko-švajcarskoj kompaniji za proizvodnju cementa.

Istovremeno, list 20 minut (20 Minutes) prenosi da su ispod tri kamiona radnici, kada su počeli sa radom, uočili flaše od mineralne vode pune goriva.

Boce su, kako se navodi, bile povezane sa prostom verzijom detonatora, bez elektronskog dela.

Radnici su skinuli flaše i pozvali policiju, čija je laboratorija utvrdila da su bile ispunjene tečnim naftnim gasom, navodi francuski portal pozivajući se na neimenovane radnike.

"Istraga nije poverena antiterostičkom sektoru kriminalističke brigade, ali se situacija može promeniti. Ne znači da je reč o terorizmu, već se može raditi i o nekom zlonamernom aktu", rekao je neimenovani policijski izvor francuskom listu.

Drugi neimenovani izvor u francuskoj policiji rekao je za "20 minut" da za sada nema elemenata koji bi upućivali na terorizam.

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Novi dokaz protiv Marjanovića? Evo šta je uradio Zoran pre dolaska policije na dan Jeleninog nestanka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track