MRTAV PIJAN DAO POLICIJI NAJLUĐE OBJAŠNJENJE: Poslali su me vanzemaljci iz budućnosti, imam važnu poruku za vašeg gradonačelnika!
Foto: Policija Vajomina, Foto: policija Vajominga

VREMENSKI PUTNIK

MRTAV PIJAN DAO POLICIJI NAJLUĐE OBJAŠNJENJE: Poslali su me vanzemaljci iz budućnosti, imam važnu poruku za vašeg gradonačelnika!

Planeta -

Policija u Vajomingu u ponedeljak oko 10:30 sati ujutro primila je poziv za intervenciju. Kada su stigli na mesto koje je bilo prijavljeno u pozivu zatekli su 27-godišnjeg Brajana Džonsona, odnosno muškarca koji sebe tako naziva u ovoj dimenziji.

Džonson je rekao policiji da je vremenski putnik i da je u stigao iz 2048. godine kako bi upozorio lokalno stanovništvo da sledeće godine dolaze vanzemaljci.

"Morate otići što pre", rekao je Džonson policiji te potom insistirao da ga odvedu do gradonačelnika kome će sve ispričati.

Policiji je rekao da im ne može reći ništa više od onoga što je već rekao.

Kasnije je ipak opisao svoj put iz 2048. godine u 2017. rekavši da su ga vanzemaljci najpre napili, a onda ostavili da stoji na velikoj ploči koja ga je potom teleportovala u 2017. godinu.

Ipak, nešto je pošlo po zlu. Džonson je trebalo da se vrati u 2018. godinu, a ne 2017.

Takođe, nije želeo da otkrije zbog čega su ga vanzemaljci poslali kao glasnika koji će nagovestiti njihov dolazak i vanzemaljsku invaziju.

U policijskom izveštaju stoji kako je Džonson imao izrazito crvene oči te da je neverovatno smrdeo na alkohol. Izmereno mu je 1.36 promila alkohola u krvi.

Uhhapšen je zbog remećenja javnog reda i mira.

Kurir.rs/ Net.hr

Foto: Policija Vajominga

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAJJAČA PREVARA SAOBRAĆAJACA IKADA: Beograđani napravili ludilo na ALKO TESTU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track