(VIDEO) PROFESORKA SMUVALA UČENIKA (15) NA FEJSBUKU: Vodila ga u hotele na seks, ali su to radili i u školi!
Foto: Printscreen Youtube

skandal u londonu

(VIDEO) PROFESORKA SMUVALA UČENIKA (15) NA FEJSBUKU: Vodila ga u hotele na seks, ali su to radili i u školi!

Planeta -

Bivša profesorka Alis Mekbrearti iz Londona koja je bila u jednogodišnjoj vezi sa svojim 15-godišnjim učenikom osuđena je na 16 meseci zatvora.

Ona je proglašena krivim za seksualne odnose s detetom, a po izricanju presude briznula je u plač i lice prekrila rukama.

Sudija je napomenula da je Alisa mogla da prepozna razliku između dobrih i loših postupaka, ali da je ipak imala seksualne odnose s maloletnim detetom.

Alis se sa svojim čenikom sastajala po hotelima, a ponekad su se ljubili i u razredu kad bi ostali sami. Mekbrearti je čak dečaka upoznala sa svojim roditeljima, piše Sky News.

"Prihvatam činjenicu da je dečak pristao na seks sa profesorkom, ali koji bi 15-godišnjak odbio tako atraktivnu ponudu? Prihvatam i to da ste bili iskreno zaljubljeni jedno u drugo i da godine inače nemaju veze s ljubavlju.

Ali ovog puta imaju. Vaša dužnost je bila da ga štitite i učite da donosi ispravne odluke, a vi ste napravili baš suprotno - pomogli ste mu da donosi samo pogrešne", navela je sudija obrazlažući presudu.

Veza je započela na inicijativu profesorke koja je učeniku poslala zahtev za prijateljstvo na Fejsbuku. Bili su zaljubljeni i družili su se po hotelima, restoranima i parkovima.

Vezi je došao kraj kada je dečakov otac saznao za nju i obavestio policiju. Alis je u međuvremenu ostala bez posla, a sad će provesti godinu i četiri meseca iza rešetaka.

Kurir.rs/Skaj njuz

Foto printscreen youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track