(VIDEO) OMILJENA PROSTITUTKA MONSTRUMA IZ LAS VEGASA OTKRILA NJEGOVU MRAČNU STRANU: Imao je bolesne zahteve i hvalio se da je rođen zao!
Foto: Profimedia, AP

dvostruka ličnost

(VIDEO) OMILJENA PROSTITUTKA MONSTRUMA IZ LAS VEGASA OTKRILA NJEGOVU MRAČNU STRANU: Imao je bolesne zahteve i hvalio se da je rođen zao!

Planeta -

Stefan Pedok, koji je prošle nedelje u krvavom masakru na festivalu u Las Vegasu ubio 58 ljudi, maštao je o nasilnom seksu i silovanju, otkrila je jedna prostitutka (27).

"Hvalio se kako se rodio zao. Bio je ponosan i na oca Benjamina koji je svojevremeno opljačkao banku i bio u zatvoru iz kojega je pobegao 1969. Jednom mi je u SMS-u napisao 'Nisam ga dobro poznavao, ali ta njegova zla krv je definitivno u meni' - rekla je 27-godišnja prostitutka, koja je htela da ostane anonimna.

Pedoka je opisala kao posesivnog i paranoičnog muškarca koji je bio opsednut teorijama zavere.

"Uveravao me kako je napad na njujorške 'bliznakinje" 11. septembra zapravo organizovala američka vlada", otkrila je mlada žena, koja se sa Stivvom družila devet puta u periodu od novembra 2015. do juna 2016. Prostitutka tvrdi da je Pedok zvao svaki put kad bi došao u Las Vegas bez devojke Merilu Denli.

" Plaćao mi je 8.000 dolara po sastanku, čak me je vodio i u "Mandalej Bej" odakle je pucao na posetioce festivala", izjavila je prostitutka.

"Obilazili smo kockarnice i pili. Svaki put kad bi osvojio neki novac, postajao bi izrazito nasilan u krevetu" rekla je prostitutka medijima i pokazala poruke u kojima joj je Pedok pisao da "želi da je veže tako čvrsto da vrišti od bola i zapomaže".

"Prekinula sam kontakt s njim kad sam ušla u novu vezu. Imao je mračnu stranu, ali nisam mogla ni da zamislim da je sposoban da ubije toliko ljudi", zaključila je prostitutka.

Kurir.rs/jutarnji.hr

Foto prints

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track