(VIDEO) RADNIK DOŠAO DA POPRAVI KLIMU, PA U ZIDU OTKRIO TAJNU SOBU: Kada je saznao pravu priču, zaledio se od užasa!
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen/ Youtube

KRIJE JEZIVU ISTINU

(VIDEO) RADNIK DOŠAO DA POPRAVI KLIMU, PA U ZIDU OTKRIO TAJNU SOBU: Kada je saznao pravu priču, zaledio se od užasa!

Planeta -

Radnik koji je bio angažovan da renovira jednu kuću na Floridi, ostao je u šoku pošto je otkrio tajnu sobu u potkrovlju garaže.

Na snimku koji je napravljen prošlog meseca, vidi se čovek koji tvrdi da je poslat u kuću na Floridi, kako bi zamenio sistem klimatizacije. Ali, dok je radio na nekim kanalima, našao je nešto veoma čudno.

"Nakon daljih inspekcija, pronašao sam komad zida koji nije bio isti kao ostali. Gurnuo sam zid i otkrio tajnu sobu, u kojoj se nalazio tepih i prekidač za svetlo. Nije imala ključ sa spoljašnje strane, već samo s unutrašnje, pa se pretpostavlja da nije napravljena kako bi se neko držao u u zarobljeništvu, već više kao skrovište", rekao je.

U tajnoj sobi su se nalazili otvori za vazduh, zidovi od obojenog drveta, tepisi, priključci za kablove, električne utičnice i čak improvizirano kupatilo.

Na spratu su se nalazile i neke lične stvari, a na zidu su se nalazile dve registarske tablice.

Radnik je kamerom zabeležio šta je pronašao, a kada je podelio video na društvene mreže, saznao je da je u toj kući ranije živeo mladić po imenu R. J. i njegova majka Di Di Mur, poznati ubica. Ona je, naime, optužena da je 2012. godine ubila Abrahama Šekspira, dobitnika lutrije, a pretpostavlja se da se u tajnoj sobi godinama krila od policije.

Abraham Šekspir bio je fizički radnik koji je na lutriji dobio čak 30 miliona dolara 2006. godine.

Prema rečima radnika, preko registarskih tablica na zidu je potvrđeno da je kuća pripadala njima.

Kurir.rs/ Mashable.com

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track