(VIDEO) TINEJDŽERKA ŽRTVA VEŠTICA: Misteriozno je nestala, a onda je pas iz šume doneo u zubima nešto jezivo!
Foto: Printscreen Youtube

dokazi nestali

(VIDEO) TINEJDŽERKA ŽRTVA VEŠTICA: Misteriozno je nestala, a onda je pas iz šume doneo u zubima nešto jezivo!

Planeta -

Tinejdžerka Dženet De Palma iz Nju Džersija tog kobnog 6. avgusta 1972. rekla je majci da ide kod drugarice. Kad se uveče nije pojavila u kući, zabrinuta majka pozvala je policiju. Oni su otkrili da devojka nikad nije stigla do prijateljice.

Šest nedelja kasnije, pas koji je šetao šumom u blizini devojčine kuće u Springfieldu vratio se svom vlasniku noseći u zubima ljudsku ruku. Policija je u toj šumi pronašla telo nesretne Dženet. Slučaj njene misteriozne smrti koja se povezuje sa vradžbinama i satanističkim ritualima do danas je ostao nerešen.

O mestu na kojem je telo tinejdžerke nađeno kolaju jezive priče. Lokalci tvrde da su se tu događale čudne stvari, da su svedočili pojavi mračnih i okultnih pojava, kao i da su na stablima viđali obešene leševe mrtvih životinja.

Zanimljivo je da je telo devojke bilo smešteno u nešto slično kovčegu, napravljeno od grančica i cepanica. Na nju su bili zakačeni krstovi.

Kružile su priče da je grupa lokalnih devojaka koje su se bavile vradžbinama namamila Dženet u zamku i ubila je. Međutim, policija nikad nije našla dokaze kojima bi to potvrdila.

Obdukcija nije mogla da pronađe tačan uzrok smrti, a patolozi veruju da je devojka zadavljena. Toksikološkim nalazima utvrđeno je da nije bila drogirana. S obzirom da nije bilo dokaza, policija je zatvorila slučaj.

Slučaj je ponovo otvoren kasnih '90-ih, međutim otkriveno je da je policija zagubila ili uništila većinu materijala, a meštani su nerado govorili o onome što se dogodilo. Posle objavljivanja članka u slučaju autor teksta dobio je gomilu anonimnih pisama, u kojima su mnogi nudili informacije o Dženetinom ubistvu.

"Bio sam tinejdžer kad je ubijena. Živeo sam u susednom gradu. Dve godine ranije u mojoj školi se pričalo o kultu koji deluje na tom području. Zvali su ih 'Veštice'. Pričalo se kako će oteti decu oko Noći veštica i žrtvovati ih. Sećam se da me bilo strah jer sam tih dana obilazio kuće skupljajući slatkiše", pisalo je u jednom pismu.

"Kada je počela potraga za telom, policija je nalazila u urezane strelice po drveću koje su vodile do leša devojke. Na drveću su bile obešene mrtve životinje, a neke su bile u teglama. Ubrzo posle devojčine smrti, i blizini mesta gde je nađeno njeno telo, nađene su raskomadane životinje", pisalo je u drugom pismu.

Neki veruju da je devojka žrtva serijskog ubice, koji je ponovno napao 1974. u Nju Džersiju gde su u jednoj šumi nađena tela dve devojake. Bile su pretučene, silovane i zadavljene. Ni njihov ubica nije nikada nađen. Ipak, većina odbacuje tu teoriju jer Dženet nije silovana.

Kako je većina policijskih dokaza netragom nestala, čini se da će smrt devojke zauvek ostati pod velom tajne.

Kurir.rs/San

Foto printscreen youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track