(VIDEO) MANIJAK IZ HOLUVUDA NIJE IZDRŽAO: Harvi Vajnštajn pokušao samoubistvo!
Foto: AP 7.10.2017

drama

(VIDEO) MANIJAK IZ HOLUVUDA NIJE IZDRŽAO: Harvi Vajnštajn pokušao samoubistvo!

Planeta -

Policija Los Anđelesa došla je na lice mesta u 10 sati i 37 minuta po lokalnom vremenu, u sredu, na poziv da je muškarac na navedenoj adresi opasan po sebe. Ispostavilo se da je taj muškarac Harvi Vajnštajn, filmski mogul optužen za seksualne napade i uznemiravanje.

"Osoba koja je pozvala policiju rekla je da se oseća oseća samoubilački i depresivno“, rekao je izvor "Njujork dejli njuza". "Ali kad su policajci stigli na lice mesta, konstatovali su da nije bilo samoubilačkog ponašanja."

Prema izveštajima, incident se desio u kući Vajnštajnove kćerke Remi. TMZ navodi da se sukob između Vajnštajna i njegove kćerke preneo na ulicu.

"Činiš sve da se osećam gore“, navodno je svojoj kćerki rekao 65-godišnji osramoćeni holivudski producent.

Vajnštajn je, navodno, pokušao da svojim vozilom napusti mesto sukoba sa kćerkom, dok je Remi pokušavala da ga nagovori da se vrati u kuću. Kad je policija stigla na lice mesta, producent je već bio otišao.

"Harvijeva kćerka Remi bila je uznemirena i zabrinuta za svog oca zbog svega što je pročitala u medijima. Plakala je, pa je on napustio terapiju da bi otišao u njenu kuću i utešio je“, naveo je jedan Vajnštajnov prijatelj.

Neimenovani izvor sugerisao je da je Vajnštajn pokušao da napusti kuću kako bi sprečio paparace da uvuku njegovu kćerku u najveći holivudski seks skandal.

"Remi je preterano reagovala, zbog ljubavi i brige za svojim ocem i zato je pozvala policiju i rekla im da je depresivan i sklon samoubistvu. Situacija je veoma teška za Harvija, ali on nije samoubica — njegovo srce se cepa zbog dece“, rekao je neimenovani prijatelj.

Za Vajnštajna se tvrdi da je i dalje na području Los Anđelesa, ali se spekuliše da planira da napusti grad.

Priča o seksualnom uznemiravanju pojavila se u četvrtak kad je „Njujork tajms“ objavio priču o Vajnštajnovim desetinama „nepristojnih ponuda“.

Među mnogima koji su optužili Vajnštajna je i Ešli Džad, zvezda filma

"Poljubi devojke“, koja se prisetila slučaja od pre 20 godina.

Ona tvrdi da ju je Vajnštajn pozvao u hotel „Peninsula“ na Beverli hilsu. Pretpostavljala je da je reč o poslovnom sastanku, ali kad je glumica stigla do hotela, producent je dočekao u svojoj sobi u bade mantilu i zatražio je masažu.

Nekoliko holivudskih zvezda, uključujući i Meril Strip, javno su osudili Vajnštajna.

Uprkos optužbama i gubljenju posla u „Vajnštajn kompaniji“, Harvi je demantovao da je ikoga prisiljavao na seks. „Dejli mejl“ je objavio da je FBI pokrenuo istragu o navodnim seksualnim napadima.

Kurir.rs/Sputnjik Srbija

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track