OTAC MONSTRUM JE SVAKI DAN IMAO SEKS S DVE ĆERKE! Ne čitajte dalje ako imate slab želudac!
Foto: Pixabay

Užas

OTAC MONSTRUM JE SVAKI DAN IMAO SEKS S DVE ĆERKE! Ne čitajte dalje ako imate slab želudac!

Planeta -

Njih dve nikad neće doživeti pravdu

Helena i Rut, danas odrasle žene iz Velike Britanije, čekale su pravdu i nadale se da će njihov otac biti osuđen za jezive zločine koje je počinio prema njima.

- Znam da je demencija veoma ozbiljna bolest. Ali to ne znači da ljudi na taj način mogu da izbegnu zatvor. Zakon treba da kazni sve prestupnike. Za žrtve uvreda je oslobađanje - rekla je Helena za "Miror".

Druga zlostavljana žena rekla je da joj je otac uništio život i da se nadala da će nekada doživeti pravdu. Njih dve su imale strašno detinjstvo. Bile su u rukama svog oca, a Rut je posvedočila da su joj prva sećanja na detinjstvo silovanje. Kako su posvedočile, svaki put kad ih je zlostavljao vezivao im je ruke lancima, ali i da ih je zlostavljao pred prijateljima koje je dovodio kući nakon noćnog izlaska. Pored seksualnog zlostavljanja koje su trpele gotovo svaki dan, otac ih je maltretirao na taj način što je ubijao njihove ljubimce. - Stavljao je mačiće i štence u mašinu za pranje i zavrtao vratove zečevima. To je bio njegov način da pokaže da je gazda i da moramo da ga slušamo - rekla je Rut. Kada je napunila 15 godina Rut je pronašla dečka i tada su njene muke prestale, jer je otac više "pažnje" od tog trenutka posvećivao Heleni.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV UŽIVO! Saslušani studenti u Prekšajnom sudu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track