MONSTRUOZNO UBISTVO U ATLANTI: Majka ubacila sinčiće žive u rernu, a onda ih pekla do smrti
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

ČUDOVIŠTE

MONSTRUOZNO UBISTVO U ATLANTI: Majka ubacila sinčiće žive u rernu, a onda ih pekla do smrti

Planeta -

BIZARNO Lamora Vilijams ubila je jednogodišnjeg Dža‘Kartera i dvogodišnjeg Ke‘Juntea, a zatim tokom video-poziva pokazala tela

ATLANTA - Amerikanka Lamora Vilijams (24) iz Atlante uhapšena je jer je brutalno ubila dvojicu svojih sinova - jednogodišnjeg Dža‘Kartera i dvogodišnjeg Ke‘Juntea.

Ova majka monstrum dvojicu dečačića ubacila je žive u rernu i pekla ih do smrti, a onda je svom bivšem momku, a njihovom ocu pokazala tela dok su komunicirali video porukama, javili su američki mediji.

Poštedela trećeg sina

- Da se mojim dečacima nešto desilo, saznao sam kad me je Lamora pozvala. Tokom video-poziva pokazala mi je tela dečaka na podu i rekla da su mrtvi. Bilo je kao u horor filmu, kao u „Petku 13“. Moja dva sina, moj svet, nestali su. Više nemam duše. Svaki put kad zatvorim oči, vidim tu groznu sliku - rekao je Džamil Pen, otac nesrećnih dečaka.

On je odmah pozvao policiju, a Lamora je uhapšena, iako je tvrdila da nije kriva.

Pen i njegova bivša devojka imaju još jedno dete - trogodišnjeg Džamila, koji je bio svedok užasnog zločina, ali srećom nije povređen.

Lamora ima i šestogodišnju ćerku iz druge veze, ali ona je bila kod rodbine u noći između petka i subote, kad se zločin dogodio, pa do jutra nije znala da se u kući bilo šta desilo.

- Lamora me je pozvala i pitala sam je šta se dešava, a ona mi je rekla: „Ne mogu više da izdržim.“ Nakon nekog vremena rekla mi je da su joj sinovi mrtvi, pa sam pozvala policiju - rekla je Nisa Smit, prijateljica Wilijamsove.

Mentalni problemi

Sestra monstruma Tabita Holinsvort rekla je da je Lamora imala mentalne probleme, kao i da nije mogla da se snađe u odgajanju četvoro dece, pa je često dobijala otkaze. Juče je trebalo da se pojavi na sudu, ali nije došla u sudnicu, pa se pretpostavlja da čuvari paze da se ne ubije u zatvoru.

Odbrana poremećene majke

NISAM BILA KOD KUĆE

Vilijamsova je rekla policiji da je ona izašla iz stana u podne, kao i da je decu ostavila bebisiterki, a da je jeziv prizor zatekla kad se vratila kući, oko 23 sata. Međutim, komšije su osporile njenu priču, pa je uhapšena.

Kurir / E.K.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track