(VIDEO) POVRATAK IZ MRTVIH UŽIVO: Bizarna sahrana u Peruu, umalo rodbinu koštala života!
Foto: Profimedia

jezivo

(VIDEO) POVRATAK IZ MRTVIH UŽIVO: Bizarna sahrana u Peruu, umalo rodbinu koštala života!

Planeta -

Sahrane su same po sebi ceremonije na koje ljudi ne žele često da idu. A što tek kad se tokom sahrane preminuli 'probudi iz mrtvih'...

Upravo to se dogodilo porodici Manduhanjo Doroteo iz Perua, čiji je preminuli član porodice davao znake života na svojoj sahrani u gradu Tingo Marija.

Votson Frenklin (24) ležao je u kovčegu kad su rođaci primetili da mu se pluća dižu i spuštaju, odnosno da još diše. Votsona su doktori proglasili mrtvim 21. oktobra, od posledica groznice i temperature nakon operacije zuba.

Rodbina je u šoku odmah pozvala doktora koji je stigao i potvrdio da Votson daje znake života, piše britanski Independent.

Prebacili su ga u bolnicu, gde je ipak potvrđeno da je mrtav. Porodica veruje da je celo vreme bio živ, ali pod uticajem sedativa od operacije.

Ovo nije prvi takav slučaj u svetu. Jedan egipatski konobar zapravo je bio živ na vlastitoj sahrani 2012., nakon što je doživeo srčani udar.

U martu 2014., Valter Vilijams (79) iz američkog Misisipija je pronađen živ u vreći u kojoj se čuvaju leševi pre balzamiranja. Do zabune je došlo nakon što mu se navodno isključio elektrostimulator srca (pejsmejker).

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track