(VIDEO +18) STRIPTIZ KOJI JE POŠAO NAOPAKO: Studentkinji obećali smartfon ako se skine, razvoj događaja je bio šokantan!
Foto: Daily Mail Video Screenshot

sramota

(VIDEO +18) STRIPTIZ KOJI JE POŠAO NAOPAKO: Studentkinji obećali smartfon ako se skine, razvoj događaja je bio šokantan!

Planeta -

Ovo je trenutak kada je ruska nastavnica pripravnica nagovorena na striptiz kako bi dobila najnoviji mobilni.

Ova 19-godišnja studentkinja je izbačena sa fakulteta nakon što je učestvovala u prevari u kojoj je nagrada bio najnoviji smartfon. Telefon koji je dobila bio je jeftiniji i uzet iz nečije torbe.

Snimci pokazuju tinejdžerki - poznata samo kao Jevgeniju S - kako nezgodno pokriva svoje grudi u Troitsku Rusiji. Ona je izbačena sa pedagoškog koledža nakon što su profesori videli video na internetu. Tvrdi da je učestvovala u takmičenju nakon što su muškarci u klubu učinili isto.

Snimljen na telefonu od strane posmatrača, snimak pokazuje domaćina takmičenja koji poziva Jevgeniju da skine svoj veš. On nudi da je zagrli dok to radi tako da gledaoci ne vide kako se publika uzbuđuje. Njena majka, Elena, navodno radi nekoliko poslova kakol bi platila obrazovanje svoje ćerke.

Rekla je da je njena ćerka dovoljno stara da donosi svoje odluke, ali ponekad "radi ono što joj drugi kažu". "Ona nema 15 godina, trebalo bi da misli s svojom glavom", rekla je Elena.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Daily Mail video screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKSI RUSKINJA ZAPALILA MUŠKU MAŠTU: Milioni UZDIŠU za njom! I vi ćete kada je budete videli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja