(VIDEO) SEKSI I MOĆNE: Ove političarke se ne stide svog izgleda
Foto: Youtube screenshot/TV Lebanon

svaka čast

(VIDEO) SEKSI I MOĆNE: Ove političarke se ne stide svog izgleda

Planeta -

Seks i politika su uvek bili povezani, ali ne često u ovom obliku. Ove žene su uspeše političarke, ali ih to ne sprečava da budu seksi!

1. Mara Karfanja - Italija

Ona je ranije bila toples model i igračica, ali je postala veoma konzervativan političar. Karfanja je ministarka za jednakost a veliki broj portala je opisuje kao bivši model i TV voditeljku koja je "najlepša ministarka u svetu". Nazivaju je "Mara La Bella" ("Lepa Mara"). Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni je veoma joj je bio naklonjen pa je čak jednom rekao da bi je odmah oženio, samo da već nije oženjen.

2. Eva Kaili - Grčka

Bivša voditeljka je izabrana u grčkom parlamentu 2007. godini a ima status "najzgodnijeg parlamentarca" u Grčkoj, a redovno je izazivaju druge lepotice u parlamentu.

3. Ana-Marija Galojan - Estonija

Ova lepotica vodi Estonski evropski pokret. Važi za jednu od najvažnijih žena u Estoniji, a bila je optužena za proneveru sredstava i trošenje na kozmetičke proizvode. Njen odgovor? Pozirala je obnažena za Plejboj u znak protesta.

4. Vera Liška - Austrija

Vera Liška je bivša plivačica iz Austrije, koja se takmičila za svoju domovinu 1996. na Letnjim olimpijskim igrama u Atlanti. Na Evropskom prvenstvu iste godine osvojila je titulu na 50 metara prsno.

5. Sethrida Geagea - Liban

Jedna od najpopularnijih političarki u Libanu, ima reputaciju ne samo zbog lepote, već i zbog prkošenja sirijskoj dominaciji. Njen suprug Samir Geagea, pušten je iz zatvora posle 11 godina 2005. godine.

Kurir.rs/Rekon Talk

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prvi dekolte na inauguraciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track