STARICA JE NAĐENA U LOKVI KRVI: Japanska policija je imala samo jednog osumnjičenog - sa oštrim kandžama!
Foto: Printscreen YouTube

jezivo

STARICA JE NAĐENA U LOKVI KRVI: Japanska policija je imala samo jednog osumnjičenog - sa oštrim kandžama!

Planeta -

Kći Majuko Macumoto (82) pronašla je svoju majku u lokvi krvi, sa najmanje dvadeset ogrebotina na licu kad je došla da je poseti u ponedeljak došla u njenoj kući u gradu Mifune u Japanu. Macumoto trenutno ne može da govori, pa je ne mogu ni ispitati da utvrde što se dogodilo, a nalazi se na intenzivnoj nezi u bolnici.

Dejli Mejl javlja da je policija pokrenula istragu zbog pokušaja ubistva nakon što je videla nasilne rane po licu, ali tokom pretraživanja kuće nisu pronašli tragove drugih osoba, barem ne u vreme kad se napad dogodio.

"Kad smo je pronašli, bila je sva u krvi, lice joj je bilo natopljeno njom. Nisam imala pojma što joj se moglo dogoditi", ispričala je kći teško povređene gospođe.

Kad su istražitelji bolje pregledali rane, shvatili su da su identične onima koje bi mogla uzrokovati mačka svojim oštrim kandžama. Istragu su zato usmerili prema mačkama lutalicama koje provode vreme po okolnim ulicama i u blizini kuće povređene. Na jednoj su pronašli tragove koji se čine kao krv, i sada rade na utvrđivanju radi li se o ljudskoj krvi i pripada li napadnutoj starici.

Policija je uzela uzorak krvi s kandži na jednoj mački koja se nalazila u blizini, jer postoji šansa da je ona možda napala žrtvu - izveštava NHK.

Policija za sada medijima nije htela ni da komentariše, ali ni da negira navode o "mački ubici".

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track