(VIDEO) UPOZORENJE ČOVEKA KOJI JE PREDVIDEO SVE DO SADA: 2018. će biti paklena godina, najgore tek sledi, a ključ je u ovome!
Foto: Profimedia i Printscreen/ Facebook, Foto: Profimedia, Printscreen/ Youtube

CRNO NAM SE PIŠE

(VIDEO) UPOZORENJE ČOVEKA KOJI JE PREDVIDEO SVE DO SADA: 2018. će biti paklena godina, najgore tek sledi, a ključ je u ovome!

Planeta -

Britanski vidovnjak Krejg Hamilton-Parker, koji je uspešno predvideo Trampovu pobedu i Bregzit, najavio je neke uznemirujuće događaje koji će se, kako on tvrdi, dogoditi u svetu iduće godine.

Sledeća godina će biti puna dramatičnih političkih previranja i ekoloških kriza koje će uzrokovati nepredvidivi vremenski uslovi, najavio je Hamilton – Parker.

Predvideo je još i teroristički napad na auto-putu Velikoj Britaniji, revoluciju u Severnoj Koreji u kojoj će s vlasti biti svrgnut Kim Džong-un i hemijski napad koji će biti izveden dronom na jedan od evropskih gradova.

Svoja predviđanja o mračnoj budućnosti koja očekuje svet već za nekoliko meseci, ovaj vidovnjak je objavio na blogu, a među manje dramatičnim najavama, našla se i ona da će britanski princ Hari zaprositi svoju devojku, glumicu, Megan Markl.

U novim vizijama, kako tvrdi, video je da će Tramp uspešno izbeći postupak opoziva, a da će u Evropi doći do jačanja desnice, posebno u Španiji, Italiji i Francuskoj, a što će za posledice imati velike nerede na ulicama tih država.

No, najcrnje je prognoze dao za ekologiju pa je u 2018. predvideo niz ekoloških katastrofa.

Najgore nas tek očekuje

"Ekologija je na vrhu popisa zato što osećam da će se u 2018. dogoditi dosad neviđeni potresi, vulkanske erupcije i žestoka nevremena”, rekao je.

Najavio je i da će se aktivirati Vezuv zbog čega će stanovnici Napulja morati da se evakuišu, a, prema njegovim predviđanjima, strašan potres će pogoditi i Novi Zeland.

Smrtonosni požari u Kaliforniji, razorne poplave u Kini i Indiji i strašni uragani koji su poharali ove godine Karibe, takođe se nalaze na listi.

Uprkos strašnim prognozama, čovečanstvo će, tvrdi Krejg Hamilton-Parker, dostići viši nivo svesti.

"Duhovnost koja će ga voditi u Zlatno doba, a sukobi i poteškoće, kao i ekološke katastrofe će učiniti da se dobri ljudi okupe i povežu. U njima će se zatim javiti želja za pronalaskom stvarne svrhe ljudskog života", rekao je vidovnjak.

Kurir.rs/ Independent

Foto: Profimedia i Printscreen/ Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Utroba zemlje divlja! Spektakularni snimak japanskog vulkana iz vazduha!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track