BOGATE SREDOVEČNE DAME HRLE NA OVO MESTO ZBOG SEKSA SA MLAĐIM MUŠKARCIMA: Ne smeta mi što im plaćam pića i večere da provedu sa mnom noć!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

CVETA SEKS-TURIZAM

BOGATE SREDOVEČNE DAME HRLE NA OVO MESTO ZBOG SEKSA SA MLAĐIM MUŠKARCIMA: Ne smeta mi što im plaćam pića i večere da provedu sa mnom noć!

Planeta -

Muškarci su prezgodni, mladi i spremni na sve - pa ne čudi da dobrostojeće žene iz bogatih zemalja odlaze u zemlje Trećeg sveta zbog njih.

Odmarališta u zemljama u razvoju poput Balija, Jamajke i Dominikanske republike postali su nezaobilazna stanica za žene turistkinje željne seksualnog zadovoljstva.

Kompanije koje organizuju odmore čak i promovišu pakete kao seks-odmore za slobodne dame. Te žene, od tinejdžerki do baka, ne žele vezu, već dobar seks bez obaveza.

Na Jamajci 17 odsto stanovništva živi ispod granice siromaštva. Valjanje na plaži tamo postaje dobar način zarade za mlade muškarce, kojom mogu da prehrane sebe i svoju porodicu.

Među seks-turistima sve više žena

Na Jamajci, muškarci mogu da zarade oko 85 evra za seks sa ženom, dok je cena za pružanje usluge oralnog seksa, koji se na Jamajci smatra tabuom, iznosi oko 100 evra.

Veliki broj muškaraca unajmljuju se navodno kao vodiči.

Definicija seks-turiste je odrasla osoba koja putuje s ciljem ostvarenja legalnog seksa na koji pristaju obe strane, najčešće u zamenu za novac ili poklone. Većina ljudi pretpostavlja da su seks-turisti muškarci, dok se odnos između sredovečnih dama i mladića s plaže smatra samo nekom vrstom bezazlene zabave.

Džejn, koja ima 67 godina, provela je proteklih 10 godina sve svoje odmore u zapadnoj Africi. Ona obožava tamošnje ljude, kulturu i hranu, a posebno muškarce.

Ne želim nekom da perem i kuvam, već seks i romantiku

"Oni tako divno tretiraju žene, daju komplimente, dodiruju... Uz njih se osećate kao prava žena. Ne smeta mi što im plaćam pića i večere ako provedu sa mnom noć".

Razvedena, sa dva odrasla sina, ona objašnjava kako muškarci njenih godina nisu "poželjan materijal" ne zato što bi bili loši ljubavnici, već zato što oni samo "žele novu ženu".

Njoj je dosadilo da bude neko ko samo kuva i sprema drugome, i želi seks i romantiku, nežnost.

Neznanje, nezainteresovanost i nedostatak brige za siromaštvo i manjak izbora koji karakteriše život muškaraca koji služe kao žigoli rezultira time da žene često romantizuju svoje postupke.

U stvarnosti život tih muškaraca nije puno drugačiji od žena koje se u siromaštvu i bedi odlučuju na prostituciju.

Kurir.rs/ Express.hr

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAMONTIRANA, A LOPUŽA! Hitrim potezom devojka ojadila vozača Ubera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track