(FOTO) DA LI JE OVO DOKAZ DA PUTOVANJE KROZ VREME POSTOJI: Devojka iz 19. veka tipka po mobilnom telefonu?!
Foto: Twitter/Peter A. Russell2291

MORATE DA SE ZAGLEDATE U SLIKU

(FOTO) DA LI JE OVO DOKAZ DA PUTOVANJE KROZ VREME POSTOJI: Devojka iz 19. veka tipka po mobilnom telefonu?!

Planeta -

Škotski turista Piter Rasel je tokom obilaska minhenske umetničke galerije "Nova pinakoteka" naleteo na slikarsko delo iz 1860. godine. Čini se kao da naslikana devojka gleda u mobilni telefon!

Današnji svet nezamisliv je bez pametnih telefona, a mnogi ne mogu uopšte da se odvoje od ovih spravica, pa tako i hodaju poput zombija gledajući u ekrane. Ovih dana na internetu je osvanula zanimljiva teorija povezana s umetničkim delom "Die Erwartete" austrijskog slikara Ferdinanda Georga Valdmilera, naslikanim 1860. godine.

Na delu čiji naziv u prevodu znači "očekivano", naslikan je par u šumi - mladić i devojka. Mladić čeka devojku s cvetom u ruci, dok ona - tipka po mobilnom?!

Ta ideja pala je na pamet Piteru Raselu, koji je posetio umetničku galeriju u Minhenu, gde je i zapazio sliku.

"Čim sam video sliku, devojka mi se učinila baš kao svaka druga danas - tipkajući šeta okolo i ne obraća pažnju na okolinu. Čak bih rekao da je ovo ajfon“, kroz smeh tvrdi Rusel.

I zaista, kada se zagledate u sliku, čini se kao da devojka gleda u mobilni telefon. Moguće da je porukom javila dečku da je stigla na mesto sastanka.

Kurir.rs/Sputnjik Foto: Twitter/Peter A. Russell2291

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DUHOVI GA IZVLAČE IZ KREVETA! Jezivi snimak dokazuje da postoje natprirodna bića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track