(VIDEO) BIVŠA PLEJBOJEVA ZEČICA OPTUŽILA SENATORA: Gurnuo mi je jezik u usta na silu, bila sam ponižena
Foto: Profimedia

OBJAVILA I SPORNU FOTOGRAFIJU

(VIDEO) BIVŠA PLEJBOJEVA ZEČICA OPTUŽILA SENATORA: Gurnuo mi je jezik u usta na silu, bila sam ponižena

Planeta -

Bivša Plejbojeva manekenka Lien Tviden objavila je fotografiju na Tviteru na kojoj joj američki senator Al Franken 'stiska' grudi dok ona spava.

"Odlučila sam da je vreme da ispričam svoju priču", napisala je uz fotografiju radijska voditeljka koja senatora, nekadašnjeg komičara, optužuje za seksualno uznemiravanje.

Fotografija je nastala 2006. godine tokom turneje američke neprofitne organizacije USO koja je nastupala pred američkom vojskom na Bliskom istoku. Tviden tvrdi kako je Franken tada napisao skeč u kome je njih dvoje trebalo da se ljubi, ali ona to nije želela.

"Ponavljao je kako glumci treba sve da vežbaju i insistirao je na tome da isprobamo poljubac. Rekla sam mu 'u redu' samo kako bi prestao da me gnjavi. Izveli smo dijalog do poljupca, a tada mi se približio, stavio ruku iza moje glave, pritisnuo svoje usne na moje i agresivno gurnuo jezik u moja usta. Odmah sam ga snažno odgurnula rukama i rekla mu ponovi li to još jednom da neće tako dobro proći. Osećala sam se zgroženo i poniženo", ispričala je.

foto: Profimedia

Senator se izvinio Tviden rekavši kako tu probu nije na taj način doživeo. Komentarišući spornu fotografiju, kazao je kako je "očigledno pokušavao da bude zabavan". Dodao je kako ti nije trebalo da uradi.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track