BRUTALNO! EVO ŠTA RADE KIMOVI VOJNICI DOK SE ON SPREMA ZA RAT: Očajni i gladni idu od sela do sela i niko im ne staje na put!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

KRIZA U ZEMLJI

BRUTALNO! EVO ŠTA RADE KIMOVI VOJNICI DOK SE ON SPREMA ZA RAT: Očajni i gladni idu od sela do sela i niko im ne staje na put!

Planeta -

Očajni severnokorejski vojnici terorišu stanovništvo pljačkanjem farmi u potrazi za hranom, dok država troši novac u Kimov program nuklearnih raketa.

Kriza u kojoj živi stanovništvo je eskalirala pošto je Pjongjang prestao da finansira obroke za vojsku, usmeravajući sve svoje resurse na program oružja.

Vojnicima je rečeno da pronađu svoju sopstvenu hranu.

foto: Profimedia

Očajni vojnici Severne Koreje počeli su upadaju na poljoprivredna zemljišta u potrazi za namirnicama kako bi bili spremni za eventualni Treći svetski rat.

Lokalni mediji izveštavaju o jednom nedavnom incidentu kada je veliki broj vojnika iz elitne jedinice 43. brigade pokrenuli "iznenadni napad" u ruralnom delu Kapsama.

Lokalni stanovnici su počeli da se žale da se vojska pretvorila u bandu "bandita", koja očajnički traga za hranom i novcem.

Stručnjaci kažu da se seljani verovatno neće boriti zbog straha od odmazde režima.

Ranije, seljacima je bilo naređivano da skupljaju pirinač za vojsku, koja se u Severnoj Koreji smatra povlašćenom klasom.

Kurir.rs/ Express.co.uk

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Osmeh dečaka, ideje ludaka! 8 ključnih činjenica o Kim Džong-unu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track