(VIDEO) KRENULI U RIBOLOV, PA BILI ZAGLAVLJENI NA KROVU AUTOMOBILA 5 DANA: Oko njih su se skupljali krokodili, a spas je stigao u poslednji čas
Foto: Youtube/Printscreen

PAKLENI IZLET

(VIDEO) KRENULI U RIBOLOV, PA BILI ZAGLAVLJENI NA KROVU AUTOMOBILA 5 DANA: Oko njih su se skupljali krokodili, a spas je stigao u poslednji čas

Planeta -

Dva muškarca bila su pet dana zarobljena na krovu automobila u udaljenom kraju Australije, jer je njihovo vozilo uletelo u oblast koja je puna krokodila.

Čarli Vilijams (19) i Bo Brajs-Moris (37) krenuli su u petak sa psom u ribolov u Zapadnu Australiju kada im se automobil zaglavio u blatu.

Svojim bližnjima su slali poruke, a takođe su snimali šta se sve dešava oko njih. Spasioci su ih našli nekoliko dana kasnije, u utorak.

foto: Youtube/Printscreen

"Bili su slabi i dehidrirani, uhvatila ih je i sunčanica, ali su svakako bili veoma srećni što nas vide", rekao je narednik Mark Balfur.

Oni su preživeli tako što su pažljivo trošili vodu i hranu, međutim, kada su ih spasioci našli, na poluostrvu Dampijer (oko 100 kilometara od grada Brum), već im je bilo ponestalo zaliha.

Za vreme tog strašnog boravka u divljini, najmanje jedan krokodil im je konstantno ulivao strah. Krokodili su oh okruživali i stalno su napadali njihovog psa.

Kada su njihovi bližnji primetili da se još uvek nisu vratili sa puta, alarmirali su policiju.

Narednik Balfur je istakao da je oblast u kome su dva muškarca pronađena prava zabit gde nema žive duše, a poznata je upravo po velikim plimama što je ribolovcima i zadalo ogromne muke.

Kurir.rs/BBC Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kamion upada u duboki ponor! Stravična scena sa gradilišta u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track