(VIDEO) NAJJEZIVIJI INTERVJU IKADA! Serijski ubica se smeškao na TV i priznao da je ubio 62 žene, a ono što je rekao bilo je zastrašujuće
Foto: Printscreen

ZOVU GA VUKODLAK

(VIDEO) NAJJEZIVIJI INTERVJU IKADA! Serijski ubica se smeškao na TV i priznao da je ubio 62 žene, a ono što je rekao bilo je zastrašujuće

Planeta -

Čovek koji važi za najgoreg serijskog ubicu i silovatelja Rusije odlučio je da pred predstojeće suđenje da intervju jednoj televizijskoj stanici, a, između ostalog, naveo je da su se brojne njegove žrtve dobrovoljno upuštale u seksualne odnose s njim pre nego što bi ih ubio.

Javnost je dodatno bila zgrožena njegovim ponašanjem tokom intervjua jer je stalno imao osmeh na licu.

Bivši policajac Mihail Popkov (53), osuđen je pre dve godine za ubistvo 22 žene, a očekujući drugo suđenje zakazano za naredni mesec, priznao je još 64 ubistva.

Popkov, kome su dodelili nadimak Vukodlak, silovao je žrtve pre nego što bi ih usmrtio predmetima poput sekira, palica, noževa ili šrafcigera.

Bez obzira na to što je osuđen na doživotnu robiju, dozvoljeno mu je da odradi intervju za "Rusija 1", a on je tom prilikom poručio da je za zločine koje je počinio kriva "izdaja" njegove žene i demantovao da je silovatelj.

foto: Youtube/Printscreen

Ipak, taj bivši policajac je priznao ubistva navodeći da je želeo da "počisti" Angarsk, grad u kome je živeo u Sibiru, od prostitutki i "nemoralnih žena". Smeškajući se i uživajući u pažnji, Popkov je intervjuom izazvao bes naroda, od kojih su mnogi tvrdili da se podsmeva žrtvama svojim stavom , ali i izjavom da se nada da će jednog dana biti oslobođen.

"Moj DNK je pronađen na odeći (žrtava), pa sam automatski optužen za silovanje, ali ću reći da 100 odsto njih, dakle nijedna nije bila silovana. Ako sam sa nekim imao seksualni odnos, to je bilo dobrovoljno", rekao je Popkov.

Ipak, prestao je da se osmehuje kada mu je Ksenija Zotina, novinarka koja ga je intervjuisala, saopštila da je njegova žena sada u vezi sa policijskim inspektorom Vasilijem Domoradovim koji je bio zadužen za njegov slučaj.

Tada se prilično uznemirio, pa je pitao: "Koliko dugo, ako nije tajna", ne skivajući nervozu.

"Ne... Neću da razmišljam o tome i da se nerviram. Uvek možete da pronađete neki pozitivni aspekt. Ona ne treba da potroši ceo život sa glupanom poput mene", dodao je.

Ipak, on ju je optužio i za izdaju.

"Bio je incident vezan za nevernost. Tada sam... Ako tako mogu da kažem... 'Izlečio' tog mladića", kazao je.

Hladnokrvno je otkrio policiji kako je okrutno birao žene koje će ubiti tokom 18 godina terora koji je zadao Irkutsk regiji, od 1992. do 2010. godine.

"Žrtve su bile one koje su, bez pratnje muškarca, noću, bez određene svrhe, bile na ulicama i ponašale se opušteno, nesmotreno. One koje se nisu bojale da razgovaraju sa mnom, uđu u moj automobil i krenu u vožnju u potrazi za avanturama, koje su bile spremne da piju alkohol i da se upuste u seksualne odnose", rekao je Popkov.

Koristio je svoje policijsko vozilo, nudeći prevoz osobama koje bi kasnije odvodio na udaljena mesta da bi ih silovao i ubio.

"Nisu sve žene postajale žrtve, ali one koje su ispoljavale određeno negativno ponašanje imao sam želju da ih naučim i kaznim", rekao je upitan da objasni kako je birao ko će umreti.

Slučajevi u koje je umešan datiraju od 1992. do 2010. godine, a žrtve koje su skoro otkrivene bile su starosti između 17 do 38 godina, naveli su policijski izvori.

Intervju Popkova je pokrenuo i niz zahteva naroda da predsednik Rusije Vladimir Putin finalizuje smrtnu kaznu da bi Popkov mogao da bude streljan iz blizine, što je, kako navodi "Dejli mejl", ruski tradicionalni način egzekucije.

On je opisao i na koji način je razdvajao svoj svakodnevni porodični život od života najgoreg i najkrvoločnijeg serijskog ubice.

"Vodio sam dupli život. U jednom sam bio normalna osoba, policajac koji je dobro radio svoj posao. Imao sam porodicu. Moja žena i ćerka su me smatrale za dobrog muža i oca. U svom drugom životu sam ubijao, što sam vešto krio od svih, shvatajući da je u pitanju zločin. Moja žena i ćerka nikada nisu znale za to, pa čak nisu ni sumnjale", naveo je tada Popkov.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pet stvari koje nista znali o Čarls Mensonu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track