(VIDEO) ENGLESKA ZANEMELA OD UŽASA: Ovo je najstrašnije ubistvo bebe u istoriji Britanije!
Foto: Facebook Printscreen

Jezivo

(VIDEO) ENGLESKA ZANEMELA OD UŽASA: Ovo je najstrašnije ubistvo bebe u istoriji Britanije!

Planeta -

Devojčica po imenu Popi Vortington, stara nepunih 13 meseci, preminula je usled surovog seksualnog i fizičkog zlostavljanja, otkrili su patolozi.

Kako prenosi Dejli mejl, patolog dr Alison Armor, koja je pregledala telo devojčice pošto je umrla, ispričala je da nije pronašla mogući uzrok prirodne smrti. A među silnim povredama, koje je dete pretrpelo, bilo je i oštećenje unutrašnjih i reproduktivnih organa.

Vidno potresena dr Armor je na saslušanju pred sudom rekla da su "najverovatniji uzrok smrti teške povrede i unutrašnje krvarenje, izazvane seksualnim zlostavljanjem".

Za smrt male Popi osumnjičen je njen otac, Pol Vortington, na kog ukazuju svi pronađeni dokazi, iako on negira krivicu.

Danas su se pojavile prve slike devojčicinog doma, na kojima se vidi krevetm u kom je pronađena krv. Krevet je prekriven peškirima, jastucima i kuhinjskim papirom.

Prošle nedelje, Popin otac Pol izbegavao je da odgovori na čak 252 pitanja tužioca o njenoj smrti - uključujući i zašto je njena DNK pronađena na njegovim genitalijama. Njegov advokat rekao je da je "devojčica sisala očev palac", te da je jedino tako njena DNK mogla da dospe na Polovo telo.

Doktorka Armor je rekla da je pregled posle smrti pokazao i ranije povrede na telu nesrećne devojčice, poput masnica na nogama i podliva oko njenog rektuma.

Dokazni postupak, koji je započeo prošle sedmice, pokazao je da je Popina majka spavala kada je čula vrisak svog supruga. Ubrzo posle toga Pol je sišao dole držeći svoju beživotnu ćerku i vikao joj da pozove hitnu pomoć.

Međutim, sve je bilo uzalud. Popi je preminula, a niz dokaza najverovatnije će rezultirati doživotnim zatvorom za Pola Vortingtona.

Dejli Mejl navodi da je slučaj male Popi "verovatno najstrašniji slučaj ubistva u istoriji Velike Britanije".

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Facebook Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DECA IZLETELA PRED KAMIONČINU! Snimak od kojeg se kičma ledi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track