(VIDEO) KAO DA SU PROKLETI, ŽIVOT IM JE HOROR: Sva deca misteriozno su umirala u 26. godini i to pred Božić!
Foto: Printscreen Facebook

užasna porodična tragedija

(VIDEO) KAO DA SU PROKLETI, ŽIVOT IM JE HOROR: Sva deca misteriozno su umirala u 26. godini i to pred Božić!

Planeta -

Bračni par iz Južnog Velsa, doživeo je užasnu porodičnu tragediju.

Kejt-Elejn Levelin i njen suprug izgubili su svo troje dece ćerku i sina u razmaku od osam dana, a pre tri godine i najstariju ćerku.

Ono što je još užasnije je da su im dece umrla pod misterioznim okolnostima ili izvršila samoubistvo.

- U šoku smo. Doživeli smo razdiruće udarce jedan za drugim, ovo više ne možemo da izdržimo. Mi smo prokleti" - kaže Elejni.

Njihova ćerka Ejmi (26) umrla je pre tri godine od misteriozne bolesti, a tada je bila u četvrtom mesecu trudnoće. Organi su joj otkazali, a uzrok nikada nije otkriven. Tri godine kasnije umire im i druga ćerka, ponovo pod neobičnim okolnostima.

Njihova mlađa ćerka Džesika Krouderi pronađena je mrtva pre mesec dana, a rečeno im je da je najverovatnije izvršila samoubistvo. Majka međutim ne veruje da je to tačno i tvrdi da je njenoj ćerki, koja je patila od bipolarnog poremećaja, davana pogrešna terapija. I ona je, kao i Ejmi, imala 26 godina kada je pronađena mrtva.

Samo osam dana posle Džesikine smrti, porodicu je sačekao novi šok. Njihov sin Dejvid pronađen je mrtav. Dejvid je teško podneo smrt sestara, pa neki sumnjaju da se ubio, ali nema zvanične potvrde. Uzrok smrti se još istražuje.

On je kao i njegove dve sestre umro umro u 26 godini, tačnije napunio bi 26 za mesec dana. Sva tri deteta ovog bračnog para preminula su uoči Božića.

" Kao da živimo u košmaru", kaže Elejn.

Kurir.rs/San

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track