(VIDEO) STRAŠNI DETALJI O MISTERIOZNOJ SMRTI KANADSKOG MILIONERA I NJEGOVE SUPRUGE: Par pronađen obešen u kući, ali žena nije tu i ubijena!
Foto: Printscreen Facebook

POLICIJA JOŠ ĆUTI

(VIDEO) STRAŠNI DETALJI O MISTERIOZNOJ SMRTI KANADSKOG MILIONERA I NJEGOVE SUPRUGE: Par pronađen obešen u kući, ali žena nije tu i ubijena!

Planeta -

Kanadska policija pokrenula je istragu o smrti milijardera Berija Šermana i njegove supruge Hani.

Šerman i njegova supruga pronađeni su, u petak, mrtvi u podrumu svoje kuće, a policija je okolnosti njihove smrti proglasila sumnjivim, zbog čega je i pokrenuta istraga. Kanadski mediji danas su otkrili nove detalje istrage.

Kako mediji pišu, bračni par je pronađen obešen iznad unutrašnjeg bazena u njihovoj luksuznoj vili u Torontu. Tačnije, njihova tela visila su sa ograde koja okružuje unutrašnji bazen.

Iako policija službeno još nije dala nikakve informacije, Toronto san je od izvora bliskih istrazi doznao da istražioci veruju da se radi o ubistvu i samoubistvu.

Istražioci veruju da je Hani ubijena na drugoj lokaciji, a njeno telo je zatim prebačeno u kuću u kojoj je kasnije pronađeno zajedno sa lešom njenog supruga.

"Još čekamo forenzičke nalaze, ali zasad se čini da nema tragova nasilnog ulaska u kuću, a nema ni dokaza da se u kući nalazio još neko osim njih", rekao je neimenovani izvor iz policije

Beri šerman bio je osnivač i šef uprave farmaceutskog diva Apoteksa, koji prodaje generičke lekove širom sveta. Bio je jedan od najbogatijih ljudi u Kanadi, poznat kao istaknuti filantrop.

Luksuzna kuća u kojoj su pronađena tela supružnika nedavno je stavljena na prodaju po ceni od 5,4 miliona američkih dolara.

Šerman je osnovao Apoteks 1974. godine, a ta kompanija je sedmi najveći proizvođač lekova na svetu. Časopis Forbes procenio je Šermanovo bogatstvo na 3,2 milijarde američkih dolara.

Kurir.rs/Toronto san

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track