UBIO SESTRICU NA BRUTALAN NAČIN: Kada je otkrio motiv zločina, svi su zanemeli! Ono što majka ima da kaže će vas šokirati!
Foto: Printscreen/ Facebook, Foto: Printscreen/ Facebook

TRAGEDIJA

UBIO SESTRICU NA BRUTALAN NAČIN: Kada je otkrio motiv zločina, svi su zanemeli! Ono što majka ima da kaže će vas šokirati!

Planeta -

Paris Li (24) iz Teksasa je pre 10 godina ubio svoju mlađu sestru Elu (4), a objašnjenje koje je ponudio kao motiv svog zločina, šokiralo je sve!

On je naime rekao da se odlučio na taj korak jer se majka drogirala i hteo je da joj se osveti. Tukao je sestru, davio i izbo nožem 17 puta. Tada je imao 13 godina.

Paris priznaje da je sestru ubio iz osvete majci. Pre nego što je postala majka Čariti je bila zavisnica od heroina, s droge se skinula pre trudnoće, ali je dve godine posle rođenja Ele, nakratko je ponovo počela da koristi heroin.

Sin je zbog toga, kaže, hteo da je uništi. Sestru je ubio kako bi njegova majka patila celog života, rekao je.

Kao maloletnik dobio je najvišu zatvorsku kaznu od 40 godina, a 2027. imaće pravo da traži uslovno puštanje na slobodu. Čariti, koja je u međuvremenu rodila i treće dete, kaže da se oseća sigurnije dok joj sin u zatvoru. Kad ga posećuje, kaže, mora duboko da udahne i samu sebe podseti koliko čudan on može biti.

Psihijatri su 2009. utvrdili da je sociopata. Čariri kaže da zna da u njenom sinu postoji nešto mračno, ali neće biti takva majka da odustane od njega. Odlučila je da se protiv nasilja bori ljubavlju.

Paris je genijalac s koeficijentom inteligencije 141, a srednju školu završio je u zatvoru. Negira da ima psihičke probleme i otkad je punoletan odbija psihoanalizu. Svog mlađeg brata nije nikad upoznao, jer kao ubica dece, ne sme prići mlađima od 17 godina.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track