(FOTO) STRAVIČAN ZLOČIN U NJUJORKU: Dve žene i dvoje dece pronađeni iskasapljeni u porodičnoj kući
Foto: Twitter Printscreen

Ubica i dalje na slobodi

(FOTO) STRAVIČAN ZLOČIN U NJUJORKU: Dve žene i dvoje dece pronađeni iskasapljeni u porodičnoj kući

Planeta -

Njujork je strahu, pošto su u utorak pronađena četiri beživotna tela, dve žene i njihovo dvoje dece, dok se o potencijalnom ubici i dalje ništa ne zna.

Kako mediji prenose, tela su bila vezana sa prerezanim vratovima, a radi se o majci (36) sa dvoje dece (5 i 11) i njenoj partnerki (22). Policija sumnja da se ne radi o nasumičnom činu nasilja već da su namerno odabrane kao žrtve ali, razlog je još uvek nejasan.

Šef policije Džejms Tedesko, rekao je za tamošnje medije da se radi o "činu divljaštva".

"Radim ovaj posao već 42 godine, i nemam reči da opišem ovaj monstruozan čin", rekao je Tedesko.

On je dodao da policija za sada neće iznositi detalje o potencijalnim osumnjičenima, kao ni o žrtvama.

"Postoje indicije na mestu zločina da se ne radi o nasumičnom zločinu. Apelujemo na ljude koji imaju bilo kakvo znanje o tome šta je moglo da se ovde dogodi, da nas kontaktiraju što je pre moguće", istakao je Tedesko.

Šef policije je naveo da porodice žrtva još nisu obaveštene, zbog čega nisu iznošena u javnost ni imena nastradalih.

Izmasakrirana porodica pronađena je u podrumu kuće, oko jedan sat po lokalnom vremenu. Kako je rekao lokalni pastor, stariji sin nije bio u kući kada su se ubistva desila, i da je on verovatno poslednji preživeli član porodice.

"Dok ne uhvate tog koji je ovo uradio svakako ima razloga za strah. Ne znamo ko stoji iza ovog zločina. Dok ne otkrijemo treba da budemo na oprezu i zaključavamo vrata", rekao je pastor Džeki Robins.

Dok traje potraga za misterioznim ubicom, članovi crkve razgovaraju sa decom u lokalnom klubu za dečake i devojčice, koja su potpuno traumatizovana.

"Nekolicina ima noćne more od kada se sve ovo dogodilo. Mnogo je i odraslih uznemireno jer je to čudovište još napolju", dodaje pastor.

Autopsija koja je urađena u sredu trebalo bi da otkrije vreme smrti, kao i način na koji su žrtve ubijene. Policija je navela da još nema potencijalnu listu osumnjičenih, kao i da ne želi da objavi potencijalni motiv, kako ne bi narušili istragu.

Kurir.rs/Daily Mail

Foto: Twitter Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track