BORBA ZA ŽIVOT! SAMOHRANA MAJKA, A PROSTITUTKA: Porodila se, pa pola sata posle izašla na ulicu
Foto: Profimedia

NEZAMISLIVO

BORBA ZA ŽIVOT! SAMOHRANA MAJKA, A PROSTITUTKA: Porodila se, pa pola sata posle izašla na ulicu

Planeta -

Prostitutka iz Hula, grada na severu Engleske, vratila se na ulicu i prodavala svoje telo samo pola sata nakon što je rodila bebu.

Ovaj slučaj iznela je u javnost policajka koja već čitavu deceniju pomaže nesrećnim ženama koje za život zarađuju na Hezel roudu, mesto u Hulu gde obično stoje prostitutke.

Iako se mnogi pitaju kako je uopšte mogla da stoji a kamoli da radi, primer ove prostitutke je samo jedan od pokazatelja sa kakvim se, nama nezamislivim, pritiscima one bore, i koliko su očajne.

"Mnoge od ovih žena potiču iz porodica u kojima su bile zlostavljane, i fizički i seksualno", objasnila je policajka Džeki Ferbenks.

"Nasilje u njihovim životima je postalo uobičajeno a mnoge od njih su i beskućnici" dodala je.

Veliki broj njih boluje od mentalnih tegoba, a tu je još i problem belog roblja.

Najveći problem međutim, je ipak droga. Mnoge od njih su na ulici samo da bi zaradile za svoj ili za sledeći fiks svog partnera.

"Neke od njih čak ne prihvataju našu pomoć misleći da će ona stići od njihovih klijenata. Ali, nažalost ovde nema ničeg nalik filmu "Zgodna žena". Teško da će iko od bogatih klijenata da im pomogne da se izvuku iz ovoga", zaključila je Ferbenks.

Kurir.rs / Hulldailymail.co.uk

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ŠTA JE UBICA ŽENE I DETETA U RAKOVICI, OTKRIO CIMERIMA U CENTRALNOM ZATVORU? Evo koje su bile njegove poslednje reči!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track