(VIDEO) VREME JE ZA OSVETU: Deca ga se odrekla jer je promenio pol, pa je dobio milione na lutriji, a sad im ne da ni dinar!
Foto: Facebook

ZAISTA BIZARNO

(VIDEO) VREME JE ZA OSVETU: Deca ga se odrekla jer je promenio pol, pa je dobio milione na lutriji, a sad im ne da ni dinar!

Planeta -

"Vreme je za osvetu!", bile su prve reči Melise Ed (57), transrodne osobe i vozača taksija, kada je na lutriji osvojila čak četiri miliona funti.

Te žestoke reči uputila je deci koja su je se odrekla pre 12 godina kada je počela njena transormacija u ženu.

Melisa kaže da će novac potrošiti na novu vilu, "mercedes" i luksuzno venčanje, ali da svojoj deci neće ostaviti ni penija!

"Znam da se deca moraju bezuslovno voleti, ali oni su me potpuno isključili iz svog života. Nisu bili kraj mene kad mi je bilo najteže. Odbacili su me... Još ih volim, ali ne želim da se oni prave da vole mene jer sam odjednom postala bogata", dodaje.

Melisa je poslednjih godina živela u jednosobnom stančiću, ali sad je došlo vreme za promenu, pa je već odvojilapola miliona funti za veliku kuću. Rešila se starog automobila i zamenila ga "mercedesom" R klase.

Odlučila je i da se venča sa Rejčel Nason, svojom devojkom.

Pre 12 godina postala je Melisa, a 2011. godine promenila je pol.

"Svi su me se odrekli. Prošle godine umrli su mi roditelji, a da pre toga nisu progovorili ni reč sa mnom godinama. Deca su mi promenila prezimena kako bi prekinula sve veze sa mnom. Ljude poput mene ne bi smeli da budu stigmatizovani. I ja sam samo čovek i vreme je da se neki ljudi uvere u to", - zaključila je Melisa.

Kurir.rs/The Sun Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track