(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ČOVEK SE ZA SEKUND PRETVORIO U VATRU: Policajci istovremeno upucali muškarca tizerom i suzavcem, a onda je počeo horor!
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen YouTube

UŽAS U PARIZU

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ČOVEK SE ZA SEKUND PRETVORIO U VATRU: Policajci istovremeno upucali muškarca tizerom i suzavcem, a onda je počeo horor!

Planeta -

Na Jutjubu se pojavio šokantan video-snimak na kom se vidi kako policajci istovremeno na osumnjičenom koriste suzavac i tizer, posle čega muškarac počinje da gori!

Video je napravljen još jula 2013. godine, ali se se na internetu pojavio ove nedelje.

Na video-snimku se najpre vidi kako se vidno uznemireni muškarac sa jednom krvavom rukom kreće prema policajcima, ističući da nije učinio ništa pogrešno. Iako čovek ne izgleda previše agresivno, on odbija da se zaustavi i stavi ruke iza leđa na naredbu policajaca.

"Da li sam te napao! Skidaj ruke s mene! Ne diraj me! Ne, ne, ne dodiruj me, hoćeš li me uhapsiti?", čuje se kako izgovara.

Policija u početku pokušava da smiri muškarca, a jedan od policajaca kaže:

"Ne morate biti uplašeni ... Pozovite hitnu pomoć, ne može tako da ostane."

Međutim, pošto čovek počinje vređa policajce njihovo strpljenje očito počinje da slabi.

"Privešćemo ga zbog nepoštovanja policajca!", kaže jedan od njih, a situacija zatim brzo eskalira.

Ubrzo jedan od policajaca udara muškarca u nogu više puta, dok druga dvojica istovremeno koriste suzavac i tizer. Ova kombinacija dovela je do toga da muškarac počinje da gori!

Policajci spuštaju muškarca na zemlju u pokušaju da ugase vatru. Audio zapis ukazuje na to da je incident bio nesreća, a ne namerna akcija policije u Parizu.

Kurirr.s/ RT

Foto: Printscreen/ Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DŽABA TI SILNE KONJSKE SNAGE! Potrebne su ti samo dve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja