(FOTO) DŽABA SE RADOVALI! Obećala oralni seks svima koji  glasaju protiv ustavnih reformi, pa otkazala turneju! FANOVI PORUČUJU: Zadovolji bar milion, sačuvaj obraz!
Foto: Printscreen/ Instagram, Foto: Printscreen/ Instagram

TVRDI DA JE UJEO PAS

(FOTO) DŽABA SE RADOVALI! Obećala oralni seks svima koji glasaju protiv ustavnih reformi, pa otkazala turneju! FANOVI PORUČUJU: Zadovolji bar milion, sačuvaj obraz!

Planeta -

Porno-glumica Paola Saulino (28) koja je bila zvezda italijanskog referenduma iz 2016. jer je obećala da će oralno zadovoljiti sve koji na referendumu glasaju protiv ustavnih reformi, otkazala je "turneju" po gradovima.

Ona je svoju bizarnu turneju trebalo da započne 7. januara u Rimu, a samo nekoliko dana pre toga je odustala od svog poduhvata, jer ju je u međuvremenu - ujeo pas.

Ona je rekla je da ju je pas ujeo za glavu i teško povredio lice.

"Pas me je ujeo za gornju usnu i nos. U bolnici su me zašili, a lekari su mi rekli da će rane potpuno zarasti tek za šest meseci. Za to vreme ne smem da pravim nikakve nagle pokrete usnama. Zato sam i otkazala turneju", navela je zvezda filmova za odrasle.

Ona tvrdi da je njena turneja išla u tokom 2017. godine kada je navodno zadovoljila više od 400 muškaraca.

Njeni fanovi se osećaju prevareno. Oni smatraju da je starleta izmislila celu kampanju kako bi stekla popularnost. Zato su joj poručili da oralno zadovolji bar milion Italijana ako želi da "sačuva obraz".

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja