(FOTO) U PAPUČAMA USRED ZIME STAJAO ISPRED IZLOGA: Dečak izbeglica iz Sirije želeo je samo ovo, a onda mu se sreća osmehnula
Foto: Instagram /omeryavuz0202

Ima nade

(FOTO) U PAPUČAMA USRED ZIME STAJAO ISPRED IZLOGA: Dečak izbeglica iz Sirije želeo je samo ovo, a onda mu se sreća osmehnula

Planeta -

Vlasnik jedne teretane u Turskoj preko noći je postao pravi heroj na društvenim mrežama potezom koji je usrećio 12-godišnjeg dečaka izbeglog iz Sirije.

Naime, mali Muhamed Halit, bežeći od rata u svojoj zemlji došao je u Tursku na čijim ulicama čisti cipele kako bi zaradio za život.

Fotografija malog čistača cipela, koji ni sam nema adekvatnu obuću, kako stoji ispred teretane i sa čežnjom gleda u sprave za vežbanje, brzo se proširila društvenim mrežama pa je stigla i do vlasnika teretane.

"Kada sam ga video kako stoji ispred izloga teretane u papučama usred zime, sa opremom za čišćenje cipela na leđima, znao sam da moramo da ga pronađemo" rekao je vlasnik.

A kada ga je pronašao, saopšto mu je da doživotno ima besplatno pravo na korišćenje teretane i svih programa u njoj.

Dečak je naravno bio oduševljen i, kako je rekao, doživeo ostvarenje sna.

"Pronašao me je i pomogao mi. Oduvek mi je san bio da smršam, a sada verujem i da ću uspeti vežbajući ovde" rekao je mališan.

Kurir.rs / Daily Mail

Foto. Instagram /omeryavuz0202

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PSIHIJATRI REŠETALI ZORANA MARJANOVIĆA! Evo kako je odgovarao na njihova pitanja i šta misli o Jeleninom ubistvu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track