(VIDEO) OSVETA NA KINESKI NAČIN: Onlajn prodavac putovao 800 kilometara da bi ovo uradio ženi koja se žalila na njegovu uslugu
Foto: Youtube/Printscreen

STRAŠNO

(VIDEO) OSVETA NA KINESKI NAČIN: Onlajn prodavac putovao 800 kilometara da bi ovo uradio ženi koja se žalila na njegovu uslugu

Planeta -

Jedan onlajn prodavac iz Kine putovao je 850 kilometara kako bi napao mušteriju koja se žalila na njegovu robu i kvalitet usluge.

Mušterija Siao Die stajala je mirno na ulici u Džengdžou kada joj je prišao muškarac i počeo da je udara po glavi. Oborio ju je na zemlju i nastavio da je udara, tako da je na kraju dobila potres mozga.

Kako prenose lokalni mediji, ona je naručila odeću vrednu 300 juana (oko 40 evra) sa Alibabe Taobao, kineskog onlajn servisa za kupovinu. Međutim, ni posle tri dana, narudžbina joj nije stigla.

Na snimcima sa nadzornih kamera se može videti da je premlaćivanje žene video jedan prolaznik, ali ništa nije učinio povodom toga, već je sve samo mirno posmatrao.

Siao veruje da joj je muškarac Žang, vlasnik onlajn prodavnice odakle je kupila odeću, slao uznemirujuće poruke.

"Mogu da te uništim", glasila je jedna od poruka koju je primila kada je uputila žalbu na uslugu.

Siao je zadobila potres mozga, frakturu levog lakta i još nekoliko manjih povreda.

Policija je uspela da nađe napadača i uhapsi ga, a u pritvoru je proveo 10

dana. On je putovao ceo dan i noć kako bi se osvetio nezadovoljnoj mušteriji.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! ISTORIJSKI SUSRET U BEOGRADU POSLE TRI DECENIJE! Evo šta Srbija može da očekuje od posete japanskog premijera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja