(VIDEO) PROKLETSTVO PORODICE ANDERVUD: Ostali su bez troje dece za 7 godina, a svi su umrli iz istog razloga!
Foto: Printscreen Facebook

tragedija

(VIDEO) PROKLETSTVO PORODICE ANDERVUD: Ostali su bez troje dece za 7 godina, a svi su umrli iz istog razloga!

Planeta -

Smrt je ponovo zakucala na vrata porodice Andervud i odnela im i treće dete za sedam godina.

Kerik Andervud (19) umro je prošlog četvrtka, četiri godine posle smrti brata Krejga (17) i sedam godina posle smrti sestre Šarlot (16). Njihovi roditelji Megi i Robert Andervud kažu da se osećaju potpuno izgubljeno posle gubitka i svog trećeg deteta.

Ćerka Šarlot, koja je umrla prva, pre sedam godina, preminula je od iznenadne aritmije 2010., ali kada je i Krejg umro posle nekoliko godina, porodica je uradila genetsko testiranje.

Rezultati su pokazali da još četvoro dece ima vaskularni Elers Danols sindrom. Pretpostavlja se da ga je imala i Šarlot i da je od toga i umrla.

"Nedostaješ nam, sine, i žao mi je što nismo uspeli da te zaustavimo da odeš prerano. Dobio si krila, ali si slomio naša srca", napisala je njegova majka na Fejsbuku.

Na stanici Šarlot i Krejg fondacije, koju su osnovali za pomoć ostaloj deci, u Rediču u Vorčester šairu, a posle smrti prvo dvoje tinejdžera, piše da je porodica slomljena, nema od bola, potpuno izgubljena.

"Zašto odlaze samo najbolji? Toliko je zla, zašto nastavljaš da nam oduzimaš decu?", napisali su roditelji skrhani gubitkom i trećeg deteta.

Prijatelji i svi koji podržavaju rad ove fondacije napravili su "Samo pomozi", stranicu kako bi se prikupila pomoć porodici Andervud za pokrivanje troškova Kerikove sahrane.

Fondacija je uspela da prikupi novac za instaliranje defibrilatorta u školi koju je nekada Šarlot pohađala, kao i u svim ostalim školama u tom kraju.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track