PRESTOLONASLEDNIK U STRAHU: Eksplozivna knjiga otkriva pravo lice princa Čarlsa!
Foto: Profimedia

NIJE MU LAKO

PRESTOLONASLEDNIK U STRAHU: Eksplozivna knjiga otkriva pravo lice princa Čarlsa!

Planeta -

Tom Baujer, britanski novinar i autor knjiga koje su izazivale velike skandale na javnoj sceni, najavio je "eksplozivnu" biografiju princa Čarlsa kojom, kako kaže, otkriva njegovo pravo lice.

Puna intriga i "dokaza" o njegovom lošem ponašanju, knjiga će po prvi put izneti, kako kaže autor, poverljive priče iz kraljevske porodice.

Autor neautorizovane biografije tvrdi da će knjiga uključivati svedočenja više od 120 ljudi koji su bili zaposleni ili redovni posetioci dvora.

Knjiga, za koju se kaže da je puna priča koje otkrivaju nove stvari, govori o "politici i stavu princa Čarlsa prema njegovoj porodici, kao i o naporima koji su bili potrebni za "rehabilitaciju" njegovog imidža nakon smrti princeze Dajane 1997. godine.

"Do sada su sve knjige o princu Čarlsu bile slične. Svi su se trudili da dobiju njegovu saglasnost pre objavljivanja. Ova knjiga ga tretira kao priču, a ne kao predmet obožavanja" rekao je autor.

On je dodao da knjiga donosi pregršt novog materijala i informacija koje nikada nisu izašle u javnost.

Ali, izvori iz kraljevske porodice su veoma skeptični u vezi sa novim pristupom, koje autor tvrdi da je imao.

Bouverovi odnosi sa kraljevskom porodicom su bili zategnuti u poslednje vreme. U julu se požalio da mu nije dozvoljeno da prati Čarlsovu posetu Kraljevskoj kovnici novca. Odgovoreno mu je da jednostavno za njega u tom trenutku nije bilo mesta.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track