(VIDEO) BRITANSKI POSLANIK POSTAO HIT NA INTERNETU: U vreme važne rasprave uradio nešto jer je mislio da ga niko ne vidi
Foto: Tvitter/BBC politics

SMEHOTRESNO

(VIDEO) BRITANSKI POSLANIK POSTAO HIT NA INTERNETU: U vreme važne rasprave uradio nešto jer je mislio da ga niko ne vidi

Planeta -

Torijevca Dezmonda Svejna evidentno je umorila rasprava o Bregzitu u britanskom parlamentu pa je u jednom trenutku odlučio da malo odspava. I sve ne bi bilo toliko zabavno da ga kamera nije ulovila u prenosu uživo.

Čovek je naprosto zaspao i četrdesetak sekundi tako dremao u kadru, dok je Ken Klark držao govor koji je trajao nešto manje od minuta.

U jednom trenu Svejn se trgnuo iz sna, odnosno, podignuo glavu i ponašao se kao da je sve vreme pažljivo pratio govor. Baš kao da se ništa nije dogodilo. Kad je vidio da je postao hit na društvenim mrežama, izvinio se kolegi.

“Jednostavno sam zaspao. Nemam izgovor. Ken je bio vrlo milostiv u vezi toga. Bezrezervno se izvinjavam”, rekao je Svejn za Miror.

Kratki video je brzo postao viralan i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama. Na Tvitteru su podeljena mišljenja. Neki su pohvalili Svejna jer je priznao da je naprosto zaspao, bez ikakvog muljanja, dok neki smatraju kako neko na tako važnoj funkciji ne bi smeo da dozvoliti takvo ponašanje.

Kurir.rs/Mirror

Foto: Tviter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track