(VIDEO) ŠOK ANALIZA STRUČNJAKA SA VOL STRITA: Ove četiri kriptovalute ne treba otpisivati, sledi veliki skok
Foto: AP, Profimedia

investicije

(VIDEO) ŠOK ANALIZA STRUČNJAKA SA VOL STRITA: Ove četiri kriptovalute ne treba otpisivati, sledi veliki skok

Planeta -

Bez obzira na skok vrednosti kriptovaluta u četvrtak, skorašnji oštri pad vrednosti poljuljao je mnoge invstitore u ove "novčiće".

Ali jedan strateg Volstrita, dugogodišnji ulagač u bitkoin, ne samo da nije uznemiren zbog pada, nego je postao još optimističniji. Tom Li kaže da će bitkoin ove godine dostići nivo 25.000 dolara, što je cena koju je trebao da dostigne tek za četiri godine. Štaviše, njegov model pokazuje da će do 2022. godine ova valuta dostići 125.000 dolara. Ova prognoza je data nakon što je bitkoin izgubio pola vrednosti u odnosu na maksimum koji je dostigao u decembru.

"Očekujem da će bitkoin pasti na 9.000 dolara, a da če kada se to desi nastupiti agresivna kupovina", rekao je Li. "Nivo od 9.000 dolara je nejveća mogužnost za investiranje u ovoj godini." Prema poslednjim proverama bitkoin se približavao nivou od 12.000 dolara. Bitkoin, naravno, nije bio jedina kripto valuta koje je pala. Cela grupa je izgubila stotine milijardi dolara vrednosti za nekoliko dana. Međutim, usred tog pada, Li vidi puno potencijala, posebno u tri bitkoin alternative.

Smatra da će Etereum rasti na 1.900 dolara do kraja godine, sa oko 1.000 dolara u četvrtak. On takođe smatra da će Etereum Klasik, udvostručiti vrednost sa 30 na 60 dolara. Njegov predviđa njegov treći izbor, Neo će skočiti na 225 dolara sa 148 dolara.

Kurir.rs/Marketvoč

Foto: Profimedia, AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track