(VIDEO) OBAMINA ĆERKA PALA NA BRITANSKI ŠARM: Malia (19) uhvaćena u strastvenom poljupcu, a evo ko je momak sa kojim je u vezi!
Foto: Printskrin/Facebook

studentska ljubav

(VIDEO) OBAMINA ĆERKA PALA NA BRITANSKI ŠARM: Malia (19) uhvaćena u strastvenom poljupcu, a evo ko je momak sa kojim je u vezi!

Planeta -

Malia Obama (19) starija ćerka bivšeg američkog predsednika Baraka Obame, prošle godine započela je samostalni studentski život, a na fakultetu je već pronašla i svoju prvu ljubav.

Malia je u vezi je sa Britancem Rorijem Farkaharsonom, inače sinom investicionog menadžera Čarlsa Farkaharsona, upoznali su se na Harvardu, gde oboje studiraju.

Mladićeva porodica bliska je britanskoj kraljevskoj porodici, a Rorijev blizak rođak imao je važnu funkciju u Bakingemskoj palati i bio veoma blizak kraljici.

Rori važi za veoma šarmantnog i veoma popularnog momka, naročito među studentkinjama.

Na njegov šarm točito je pala i Malia koja ne skida osmeh sa lica u njegovom društvu. Oni su krajem prošle godine snimljeni prvi put u kampusu Harvardskog univerziteta kako se strastveno ljube. Sada su usnimljeni kako zajedno šetaju i razmenjuju nežnosti u Njujorku.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track