(VIDEO) KAŽU DA SU DOŠLI IZ BUDUĆNOSTI DA NAS UPOZORE: 2018. biće invazija vanzemaljaca, a ovo je fotka iz 6000. godine!
Foto: YT Printscreen

LUDACI ILI VREMENSKI PUTNICI?

(VIDEO) KAŽU DA SU DOŠLI IZ BUDUĆNOSTI DA NAS UPOZORE: 2018. biće invazija vanzemaljaca, a ovo je fotka iz 6000. godine!

Planeta -

Vidno pijani "putnik" iz 2048. tvrdi da nas 2018. čeka invazija vanzemaljaca, dok drugi, koji je otišao čak do 6000. godine, kaže da je doneo i fotografiju jer zna da mu ljudi neće verovati.

Pred kraj prošle godine u SAD-u je uhapšen muškarac koji je tvrdio da je došao iz budućnosti. Kako je rekla policija, mirisao je na alkohol, oči su mu bile krvave, govor mu je bio pomalo nerazgovetan, a policajcima je rekao da “moramo da odemo što pre jer 2018. dolaze vanzemaljci”.

Doduše, nije precizirao kada tačno počinje invazija, a još manje kuda bismo to tačno trebalo da pobegnemo.

Nije hteo da razgovara s lekarima nego je samo tražio da ga odvedu “predsedniku grada”. Rekao je da je došao iz 2048. i da su ga poslali u prošlost da bi upozorio ljude.

Ipak, kako piše Ancient Code, daleko je od toga da je on jedini putnik kroz vreme. Početkom ove godine muškarac koji je želeo da ostane anoniman je objasnio da je otputovao u 6000. i vratio se nazad.

“Znam da mi nećete verovati, ne bih ni ja verovao na vašem mestu”, počinje svoje izlaganje. Zato je, da bi mu priča bila verodostojnija, pokazao i fotografiju grada iz budućnosti.

“Ne mogu reći kog grada, jer bi to previše promenilo budućnost, ali mogu vam pokazati fotografiju”, kaže čovek zamućenog lica i promenjenog glasa. Nažalost, fotografije se, kako kaže, iskrivljuje i menja dok putuju kroz vreme, a Jutjub kanal koji je video objavio je, da bi nas dodatno zaštitio od menjanja budućnosti, preko fotografije zalepio crni kvadrat. Putnik kroz vreme ističe da ovo govori samo da bi nam otvorio oči, što je malo apsurdno s obzirom da na snimku ništa ne možemo da vidimo.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: YT Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RUSIJA U ŠOKU, ŠTA JE OVO IZNAD MOSKVE?! Oblaci ili vanzemaljci?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja