(VIDEO) KIDNAPOVANJE UŽIVO: Sekunde su bile dovoljne da devojčicu ubaci u kola, ali je ona imala veliku sreću
Foto: yt printscreen

šok

(VIDEO) KIDNAPOVANJE UŽIVO: Sekunde su bile dovoljne da devojčicu ubaci u kola, ali je ona imala veliku sreću

Planeta -

Američki FBI objavio je dramatični snimak nastao prošlog meseca u predgrađu Čikaga, a na kojem se vidi kidnapovanje deteta na ulici usred dana.

Incident se dogodio 20. decembra oko 15.30 sati po lokalnom vremenu u Kalumet Sitiju, na oko 50 kilometara južno od Čikaga. Istražitelji nisu otkrili identitet žrtve.

Na snimku se vidi kako čovek, koji je identifikovan kao Brajan Proto, stoji pored crvenog terenskog vozila u ulici dok devojčica, koja je zamagljena na snimku, prolazi pored njega na trotoaru.

Proto na snimku odjednom hvata devojčicu, ubacuje je u automobil i odlazi sa mesta zločina.

Iz kancelarije američkog javnog tužioca stiglo je saopštenje u kojem stoji kako je Proto zatim parkirao automobil u jednoj ulici i napao devojčicu. Ona je uspela da pobegne i zaustavi vozilo u prolazu, čiji je vozač odmah pozvao policiju.

FBI je naglasio da su vreme i datum na snimku objavljenom u petak pogrešni, ali da se incident dogodio u decembru.

Proto (38), iz Istočnog Čikaga u Indijani, uhapšen je 27. decembra i optužen za nekoliko slučajeva kidnapovanja i ostaće u saveznom pritvoru, saopštilo je Tužilaštvo. Pojaviće se na sudu 20. februara, a preti mu doživotna robija.

Kancelarija FBI u Čikagu je saopštila da je objavila video u sklopu istrage koja je u toku, kako bi se videlo da li je automobil povezan sa još nekim zločinima.

Kurir.rs/abc7chicago.com

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKAV ŠOK! Ova žena je neverovatna! Uspela je da pobegne kidnaperu iz gepeka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track