(VIDEO) BURNO U JUTARNJEM PROGRAMU: Novinara koji je napisao knjigu o Trampu umalo izbacili iz emisije, voditeljka mu žestoko odbrusila
Foto: Youtube/Printscreen

NIJE RAČUNAO NA OVAKVU REAKCIJU

(VIDEO) BURNO U JUTARNJEM PROGRAMU: Novinara koji je napisao knjigu o Trampu umalo izbacili iz emisije, voditeljka mu žestoko odbrusila

Planeta -

Američka voditeljka jutarnjeg programa na kanalu MSNBC, Mika Bžežinski, naglo je prekinula razgovor sa Majlom Vulfom, autorom knjige "Vatra i bes" koja već neko vreme izaziva pažnju tamošnje, ali i svetske javnosti.

Čitava knjiga bavi se američkim predsednikom, a u jednom delu se navodi da je Donald Tramp (71) sa Niki Hejli, ambasadorkom SAD u UN, imao seks u svom predsedničkom avionu, ali i u Ovalnom kabinetu Bele kuće.

foto: EPA/LAURENT GILLIERON

"Možda se vi zabavljate dok o tome pišete i igrate svoje male igre, ali vi nipodaštavate jednu ženu. To je užasno", rekla je voditeljka.

Vulf je odgovorio da Hejli niko nije optužio ni za šta, ali da mu je veoma zanimljivo to što je ona sama negirala nešto za šta tvrdi da nije istina.

foto: EPA

Na pitanje da li žali zbog ičega što je napisao o Hejli, Vulf je rekao: Nikakve zaključke ja ne donosim, ali i dalje postoji značajan broj ljudi koji veruje da predsednik ima afere sa različitim ženama".

"Mi se ovde ne zaje*avamo, mislim da je razgovor gotov", oštro je poručila Bžežinski.

Iako je Hejlijeva navode nazvala gnusnim, američkoj javnosti su spekulacije o njenoj aferi sa republikancem dale nov materijal za tvrdnje da je Trampa napustila supruga Melanija i da se zajedno pojavljuju u javnosti samo zbog imidža.

Knjiga "Vatra i bes" je izazvala žestok potres u Vašingtonu jer se u njoj na osnovu svedočenja Trampovih najbliskijih saradnika, aktuelnih i bivših, otkrivaju najškakljiviji detalji o životu predsednika Amerike.

Kurir.rs/Huffington post Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NIKO SE NIJE SLOMIO KAO ONA: Voditeljka vremenske prognoze OKLIZNULA se uživo u emisiji! MILIONI SE HVATALI ZA STOMAK OD SMEHA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja