(VIDEO) UŽAS! OTAC SE ZALJUBIO U ROĐENU ĆERKU: Zbog nje ostavio ženu, pa dobili i dete zajedno, a sada im preti zatvor
Foto: Youtube/Printscreen

DRUGA DECA MORALA DA JE ZOVU MAĆEHA

(VIDEO) UŽAS! OTAC SE ZALJUBIO U ROĐENU ĆERKU: Zbog nje ostavio ženu, pa dobili i dete zajedno, a sada im preti zatvor

Planeta -

Stiven Pladl (42) i njegova ćerka Kejti (20) optuženi su za incest kada je njegova bivša žena prijavila policiji da je Kejti ostala trudna sa svojim ocem.

Kejti su njeni roditelji posle rođenja dali na usvajanje, ali kada je napunila 18 godina odlučila je da pronađe svoje biološke roditelje kako bi bila u kontaktu s njima. Uspela je da ih pronađe preko društvenih mreža.

foto: Youtube/Printscreen

Pre dve godine došla je da živi kod njih, zajedno s još dvoje dece koje je par imao. Stiven i njegova supruga rastali su se tri meseca posle Kejtinog dolaska, a supruga je izjavila nadležnim institucijama kako je poslednjih mesec dana braka Stiven spavao na podu ćerkine sobe.

Nothing fancy, just love ? #justmarried #simplewedding #pregnancy

Објава коју дели Katie Fusco Pladl (@your_local_amateur) дана

Od druge dece je saznala da je Kejti trudna i to sa Stivenom, kao i da je otac naredio deci da svoju sestru nazivaju maćehom.

Kontaktirala je bivšeg supruga i on je priznao da očekuje dete s Kejti i da planiraju da se venčaju, iako to zakonski nije moguće.

Dete su dobili u oktobru prošle godine, a uhapšeni su mesec dana kasnije. Stiven je izašao iz zatvora kada je platio kauciju, ali je Kejti i dalje iza rešetaka.

Ne zna se sa sigurnošću kod koga se dete nalazi. Prema zakonu države Virdžinije, za incest mogu da dobiju od jedne do pet godina zatvora, kao i novčanu kaznu do 2.500 dolara.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track