BRUTALNO ISKRENA ISPOVEST MAJKE UBIJENE SRPKINJE IZABELE: Nemamo para za beli kovčeg, ćerku ćemo sahraniti u beloj haljini!
Foto: Printscreen/ Facebook, Foto: Printscreen/ Facebook

STRAVIČNO UBISTVO U ŠVAJCARSKOJ

BRUTALNO ISKRENA ISPOVEST MAJKE UBIJENE SRPKINJE IZABELE: Nemamo para za beli kovčeg, ćerku ćemo sahraniti u beloj haljini!

Planeta -

Izabela Todorović je ubijena, zamotana u tepih i bačena u šumu u Švajcarskoj, a policija je uhapsila osumnjičenog.

Izabela je nestala je pre tri meseca, a njeno telo je pronađeno umotano u tepih.

Ona je poslednji put viđena u Cirihu u baru "Lambada" na Langštraseu. Kako se navodi, Izabela je bila u društvu dvojice muškaraca.

Policija je u međuvremenu uhapsila Latinoamerikanca J. B. (36) za kog sumnjaju da je ubio Izabelu. Zločin je najverovatnije počinjen 24. decembra.

"Ovo su za nas jako teški dani. Stalno razmišljam o tome šta je moja ćerka proživljavala i kako je na kraju ubijena", kaže Violeta.

Snagu joj daju suprug Ervin (46), sin Ivan (26) i 19-godišnje blizakinje Julijana i Kristina.

"Iz Srbije je došla moja majka Slobodanka (62), a nedavno nas je pogodila i smrt mog oca Marina koji je umro sa 66 godina zbog šećerne bolesti", kaže Violeta. Ipak, malo se nasmejala kada je rekla da se Kristina koja živi u Austriji nedavno porodila.

"Lisa mi je uteha, zdrava je i ona je moja prva unuka", kaže Violeta.

"Već smo naručili kovčeg. Zbog finansijskih razloga on je smeđe boje, iako smo hteli beli. Bela boja je bila Izabelina omiljena boja, pa ćemo je pokopati u beloj haljini", kaže Violeta.

Kurir.rs/ Blick

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja