OTKRIVENE ŠOKANTNE TAJNE BRITANSKIH HUMANITARACA: Otišli na Haiti da pomognu žrtvama zemljotresa, pa pravili KALIGULINE ORGIJE s unesrećenim devojkama
Foto: Profimedia

plaćali za seks

OTKRIVENE ŠOKANTNE TAJNE BRITANSKIH HUMANITARACA: Otišli na Haiti da pomognu žrtvama zemljotresa, pa pravili KALIGULINE ORGIJE s unesrećenim devojkama

Planeta -

Sedam radnika britanske humanitarne organizacije "Oksfam" optuženo je za plaćanje seksualnih usluga preživelima u zemljotresu na Haitiju.

Troje radnika dobilo je dozvolu da se povuku, dok je četvoro otpušteno zbog teškog kršenja propisa, posle unutrašnje istrage kojom je utvrđeno da su koristili usluge prostitutki u regionu.

Bivši direktor "Oksfama" na Haitiju optužen je, takođe, da je u kuću čije je iznajmljivanje finansirala ova organizacija dovodio prostitutke, navodi se u izveštaju koji je procurio.

Direktor Roland van Havermejren (68) dobio je dozvolu da se povuče u avgustu 2011. godine, samo sedam dana posle najave unutrašnje istrage.

U izveštaju on je priznao da je uzimao usluge prostitutki u vili koju je "Oksfam" iznajmio za njega na Haitiju.

Neimenovani izvor rekao je da su zaposleni ove britanske humanitarne organizacije organizovali "prave Kaliguline orgije" sa prostitutkama obučenim u majice na kojima je pisalo "Oksfam".

Istražuje se i da li su neke od prostitutki bile maloletne. U zemljotresu koji je 2010. godine pogodio Haiti poginulo je 220.000 ljudi, dok je 300.000 povređeno.

Kurir.rs/Tajms

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) ČITAVA SRBIJA I REGION SE OPRAŠTAJU OD NEBOJŠE GLOGOVCA! Napustio nas je jedan od najboljih glumaca svih vremena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja