SAOBRAĆAJAC REŠIO DA PODNESE OSTAVKU! OPTUŽILI GA DA JE PEDOFIL ZBOG NAJBIZARNIJE STVARI: Politička korektnost odlazi u ludilo!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

PRELOMIO

SAOBRAĆAJAC REŠIO DA PODNESE OSTAVKU! OPTUŽILI GA DA JE PEDOFIL ZBOG NAJBIZARNIJE STVARI: Politička korektnost odlazi u ludilo!

Planeta -

Saobraćajni policajac iz Velike Britanije dao je ostavku pošto su se neki roditelji požalili da je pozdravljao školarce.

Nakon dvadeset godina službe, 77-godišnji Brajan Brom iz Hula u Istočnom Jorkširu, u petak je preko raskrsnice preveo poslednju grupu dece.

"Politička korektnost koja odlazi u ludilo"

Gradski zvaničnici su ga upozorili da pozdravljanje dece može biti pogrešno protumačeno kao pripremanje za seks. Oženjeni otac dvoje dece zbog ovakve situacije krivi "političku korektnost koja je otišla u ludilo".

Mnogi roditelji su istupili kako bi podržali Brajana. Razmišljaju o pokretanju peticije kako bi ga nagovorili da promeni mišljenje.

Zvaničnici gradskog veća kažu kako su primili nekoliko pritužbi na omiljenog saobraćajnog policajca, ali dodaju kako nisu pokrenuli istragu.

"Neopevani junak"

Brajan, inače dobitnik gradske nagrade "Neopevani junak", otkrio je zbog čega je odlučio da podnese ostavku.

"Rekli su mi kako su me već dvaput zvali i ako se ovo opet ponovi, da će me morati kazniti. Razmišljao sam kako mi ovo stvarno ne treba. Mislim da sam bio vrlo pažljiv o onome što govorim i čak i kako gledam u ljude. Jako mi je žao što odlazim, ali to je moj izbor. Uvek sam bio omiljena osoba na toj raskrsnici. Neko je čak rekao da sam najpopularnija osoba u naselju", kaže Brajan.

"Ne verujem da bi me gradsko veće podržalo. Niko nije više uzrujan od mene zbog odlaska, ali sam tako odlučio. Čini se kako sam sad dobio svojih deset minuta slave", rekao je sad već bivši saobraćajni policajac.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track