(VIDEO) HOROR NA MESTU TRAGEDIJE: Pronađeno više od 200 delova tela! Poginula prelepa verenica poznatog sportiste i devojčica od 5 godina!
Foto: Printscreen/ RT, Foto: Printscreen/ Youtube

ISTRAGA O PADU U TOKU

(VIDEO) HOROR NA MESTU TRAGEDIJE: Pronađeno više od 200 delova tela! Poginula prelepa verenica poznatog sportiste i devojčica od 5 godina!

Planeta -

Svih 65 putnika i 6 posade poginuli su u padu aviona u Rusiji, a uzroci nesreće se istražuju.

Rusko Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je da je pronađeno 209 fragmenata tela na mestu nesreće An-148 u blizini Moskve.

Pronađena je i druga crna kutija.

Pošto je juče objavljeno da su među poginulima stjuardesa Anasatasija Slavinskaja i njen kolega drugi pilot Sergej Gambaran (34), ruski mediji danas prenose da je jedna od žrtva i Daria Tolmasova (22), verenica ruskog hokejaša Sergeja Iljina.

Da je Daria među stradalima potvrdio je sportski menažder njegog verenika Šumi Babiev na Instagramu.

"Izražavamo naše najdublje saučešće našem prijatelju i njegovoj porodici. Serjoža, budi hrabar i izdrž", napisao je Babiev na Instagramu.

Među najmlađim žrtvama su 12-godišnji Evgenij Livano i petogodišnja Nadežda Krasova koja je putovala sa majkom Oksanom (32).

Ranije u toku dana ruska ministarka zdravlja Veronika Skvortsova rekla je da će traganje za telima poginulih u avionskoj nesreći trajati nedelju dana.

Avion kompanije Saratov erlajns An-148 leteo je ka gradu Orsk, u oblasti Urala, u blizini ruske granice sa Kazahstanom, u Orenburškoj oblasti, a srušio se četiri minuta po poletanju sa moskovskog aerodroma.

Kurir.rs/ Sputnjik

Foto: Printscreen/ RT, Twitter, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track