(VIDEO) PANIKA U SREDNJOJ ŠKOLI U SAN FRANCISKU: 10 učenika bilo u kontaktu sa opasnom supstancom! Evo na šta se sumnja!
Foto: Printscreen/ Twitter, Foto: Printscreen/ Twitter

HITNA POMOĆ ODMAH REAGOVALA

(VIDEO) PANIKA U SREDNJOJ ŠKOLI U SAN FRANCISKU: 10 učenika bilo u kontaktu sa opasnom supstancom! Evo na šta se sumnja!

Planeta -

Deset učenika srednjih škola u San Francisku primilo je mediicinsku pomoć pošto su bili izloženi nepoznatoj supstanci, potvrdili su gradski zvaničnici.

"U ovom trenutku izgleda da su neki učenici bili u kontaktu sa supstancom koja izaziva neželjene reakcije. Studenti koji su identifikovani kao povređeni dobijaju medicinsku negu i kontaktira se sa njihovim porodicama ", navodi se u saopštenju škole.

Incident je prouzrokovao crveno upozorenje na gradskom nivou, što znači da su sve raspoložive ambulante premeštene na lokaciju. Svi povređeni učenici su odvedeni u lokalne bolnice i nisu u životnoj opasnosti.

Hitne službe u San Francisku izdale su savet da se izbava oblast škole. Na licu mesta su viđena nekoliko automobila i policijskih vozila.

Izveštaji lokalnih medija identifikovali su nepoznatu supstancu kao "moguće ilegalne droge". Učenici su u početku stupili u kontakt sa školskom medicinskom kancelarijom, žaleći se na simptome kao što su mučnina i povraćanje.

Kurir.rs/ RT

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track