OLAKŠAO IM POSAO: Ubica hteo da prizna ženi ubistvo, pa greškom poslao poruku policiji
Foto: AP / Tim Shortt

pravda došla po svoje

OLAKŠAO IM POSAO: Ubica hteo da prizna ženi ubistvo, pa greškom poslao poruku policiji

Planeta -

Muškarac sa Floride optužen je za ubistvo nakon što je policiji greškom, umesto svojoj ženi, poslao poruku o smrti devojke sa kojom je živeo.

"Mislim da će me uhapsiti" pisalo je u poruci koju je poslao, a posle toga policija je uhapsila 52-godišnjeg Dejvida Romiga.

Dejvid je najpre izmislio priču o navodnom upadu u njihovu kuću, i preuredio mesto zločina tako da odgovara njegovoj verziji ubistva 64-godišnje Seli Raf, sa kojom je živeo dve i po godine.

Prilikom pretresa kuće, detektivi su našli dokaze koji nisu odgovarali njegovoj priči, posle čega se zabrinuo za ishod istrage i poslao poruku svojoj ženi.

Nakon toga, Dejvid je priznao da je moguće da je on ubio Seli, ali da se ne seća najbolje jer je imao "pomračenje svesti, čuo je glasove u svojoj glavi i doživeo vantelesno iskustvo".

Znao je da je doživeo pomračenje kad se, kako je rekao, osvestio u jednom momentu dok je stajao u kuhinji, sa upaljenim svetlima, a na krevetu je ležala Seli ispuštajući zvuke nalik hrkanju, sa rupom od metka u glavi.

Tada je, kako je rekao, došao na ideju da da izmisli priču kako im je razbojnik upao u kuću. Po tom scenariju, dok je Seli spavala, njega je probudio nepoznati napadač sa maskom na glavi i uperenom baterijskom lampom njemu u lice. U rvanju sa razbojnikom, navodno, pištolj je opalio i Seli je stradala.

Kurir.rs / Ocala.com

Foto: AP / Tim Shortt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track