(VIDEO) UBISTVO TINEJDŽERKE (19) POTRESLO KALIFORNIJU: Pronađena u lokvi krvi, ali njene poslednje reči su otkrile svu jezu zločina
Foto: Printscreen/ Twitter

junački

(VIDEO) UBISTVO TINEJDŽERKE (19) POTRESLO KALIFORNIJU: Pronađena u lokvi krvi, ali njene poslednje reči su otkrile svu jezu zločina

Planeta -

Kada su četvorica radnika pronašla devojku nasred puta, bila je oblivena krvlju, toliko da oni nisu mogli da prepoznaju koja joj je boje kosa.

Zvaničnici policije su kasnije naveli da je žrtva bila ubodena veliki broj puta i potom izbačena iz automobila na udaljenom putu severno od San Hozea u Kaliforniji. Ubica ili ubice su je ostavili verovatno mislivši da je mrtva, piše Vašington post.

I za dva sata koliko je prošlo od trenutka kada je pronađena, pa do njene smrti u ponedeljak ujutru, uspela je da istražiteljima zločina da dokaze koji bi one koji su to uradili smestili iza rešetaka do kraja njihovih života.

"Njena unutrašnja snaga da ostane živa i da se bori je zadivljujuća", rekao je Rej Keli, iz kancelarije lokalnog šerifa. "Ono što nam je rekla dovelo je do hapšenja", kaže on.

Devojka je puzila skoro 100 metara da stigne do puta, gde je bilo šanse da je neko primeti. Policija je odredila dužinu traga po tragu krvi koji je ostao za žrtvom.

Jedan od radnika koji su je primetili rekao je da su on i njegove kolege isprva mislile da devojci fali ruka. "Borila se kao vojnik, kao ratnik", rekao je Ričard Loadholt.

Kako je naveo Rej Keli, tokom mnogo godina u poslu, može da se seti samo dva do tri puta da je žrtva dala takvu izjavu na samrti. Posle samo nekoliko sati od njene smrti, oko 10 sati u ponedeljak uhapšene su dve osobe iz Modesta, oko sat vremena vožnje udaljenog od mesta gde je devojka pronađena.

Za ubistvo su osumnjičeni Danijel Gros (19) i Melisa Leonardo (25). Za nju su prijatelji rekli da je ekstremno ljubomorna, a za njega da ima problema sa kontrolom besa, kao i da je pričao da će ubijati ljude koji vole mnogo pričaju.

Kurir.rs/Independent

Foto: Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track