(VIDEO) MISTERIJA TELEFONSKE GOVORNICE: Javila se, pa nestala bez traga!
Foto: Printscreen/ Twitter, Foto: Printscreen/ Twitter

UHAPŠEN STARIJI MUŠKARAC

(VIDEO) MISTERIJA TELEFONSKE GOVORNICE: Javila se, pa nestala bez traga!

Planeta -

Govornica koja se nalazi uz put koji prolazi kroz mesto Leitčvil u Australiji i dalje je nerešiva enigma za istražioce koji se punih 9 godina bave rešavanjem misterioznog nestanka 23-godišnje devojke Kristal Fraser.

Prema podacima iz istrage, 23-godišnjakinja je izašla iz voza nedaleko od svoje kuće u Piramid Hilu koji se nalazi 18 minuta vožnje od lokacije s koje je devojka poslednji put primila misteriozni poziv.

Uprkos opsežnim istragama, do sada nije otkriveno ko je tog dana zvao trudnu Fraser.

Čije dete je nosila Kristal?

Međutim, to je samo jedno od niza pitanja na koje istražioci ni danas nemaju odgovore. Takođe, niko ne zna čije dete je nosila Fraser koja je trebalo da se porodi kroz nekoliko dana. Ključno pitanje je šta se dogodilo mladoj devojci pošto se javila na poziv upućen s misteriozne govornice.

Rodbina i prijatelji nestale devojke vjeruju da je Fraser, koja je bila na mentalnom novou 14-godišnje devojčice, zapravo živela dvostruki život o kom niko nije imao pojma. Glavni istražilac, detektiv zapitao se čije bi dete moglo biti.

"Do sada niko nije priznao ko je otac djeteta, međutim, nekoliko ljudi je priznalo da su bili u vezi s Kristal", rekao je.

Ipak, početkom ove nedelje policija je u sklopu istrage uhapsila jednog 61-godišnjaka iz Piramid Hila koji je odveden na ispitivanje. Ubrzo nakon hapšenja, muškarac, čiji identitet nije otkriven, pušten je na slobodu.

Prema informacijama koje su istražiocima dali članovi porodice, Kristal je sa sobom uvek nosila mobilni telefon i s vremena na vreme bi poslala poruku ili nazvala kući. Nije bila tip osobe koji bi prekinula komunikaciju s najbližima na duže vreme.

Policija, koja je 2012. raspisala nagradu od 100 hiljada dolara za precizne informacije o Kristal, veruje kako je 23-godišnjakinja ubijena, ali telo još nije pronađeno.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja