(VIDEO) KRSTARENJE IZ PAKLA: Bahata porodica tukla i davila putnike na kruzeru, jedva ih IZBACILI S BRODA!
Foto: Printscreen

AUSTRALIJA U ŠOKU

(VIDEO) KRSTARENJE IZ PAKLA: Bahata porodica tukla i davila putnike na kruzeru, jedva ih IZBACILI S BRODA!

Planeta -

MELBURN - Putnici na krstarenju u Južnom Pacifiku rekli su da im je 10-dnevno putovanje pretvoreno u živi pakao zbog višednevnih svađa i tuča koje je izazvala proširena 23-očlana porodica, a neki gosti su čak morali da se zaključaju u kabine da bi izbegli nasilje!

Brod "Karnival ledžend" stigao je juče u svoju matičnu luku u Melburnu, ali prethodno je morao vanredno da pristane u Novom Južnom Velsu da bi se agresivna porodica iskrcala.

Policija je saopštila da ispituje incident, a operator putovanja se izvinio zbog izgredničnog ponašanja porodične grupe, koja je iskrcana s kruzera.

"Prestravljeni smo od traumatičnih događaja koje priređuju jedni te isti nasilnici. Bilo je krvi! nećemo izlaziti iz kabina, stvarno se bojimo za svoju bezbednost", izjavio je jedan neimenovani putnik za australijski kanal 9 njuz dok su još bili na krstarenju.

Putnica Lisa Bolito ispričala je novinarima da je "velika italijanska porodica" danima napadala Australijance na brodu. Bez ikakvog razloga napadali su druge putnike, udarali ih, neke su čak i davili! A menadžment broda je sve to gledao skrštenih ruku!

Niz tuča pretvorile su brod od raja u borilački klub. Nasilje je uhvaćeno i na video-snimcima. Na jednom se vidi se gosti pesniče pored bazena i u noćnom klubu broda.

Kurir.rs/Beta

Foto: Printscreen YouTube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NE ZNAJU ŠTA ĆE S PARAMA: Ovi klinci su zbog bahatosti postali zvezde Instagrama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track