(VIDEO) OVI RODITELJI SU ČISTO ZLO: Toliko su tukli bebicu da su obe nogice morali da mu amputiraju!
Foto: Printscreen/ Twitter, Foto: Printscreen/ Twitter

UŽAS!

(VIDEO) OVI RODITELJI SU ČISTO ZLO: Toliko su tukli bebicu da su obe nogice morali da mu amputiraju!

Planeta -

Beba koju su roditelji zlostavljali toliko zlostavljali da su lekari morali da joj amputiraju obe noge, kada je imala samo šest nedelja, prvi put je prikazana javnosti.

Toni Smit (46) i njegova partnerka Džodi Simpson (24) iz Kenta u Velikoj Britaniji osuđeni su na 10 godina zatvora zbog zlostavljanja sopstvenog deteta.

Maleni dečak, koji po ocu nosi ime Toni, umalo je preminuo od sepse.

Uslovi u kojima je živeo par bili su u najmanju ruku užasni. Po celom stanu bila je razbacana prljava odeća, a u dečjem krevetiću bilo je smeće.

Osim za ubistvo, Toni i Džodi osuđeni su i zbog okrutnosti prema detetu jer su oklevali da pozovu pomoć kad je bebici pozlilo.

"Dete je bilo sivo, natečeno, otkazivali su mu organi, imalo je prelome kostiju...zahvaljujući brzoj reakciji lekara život mu je spasen", čulo se na sudu.

Stručnjaci navode da su roditelji vukli, bacali i tukli malenog Tonija i to najmanje 10 dana pre nego su ga napokon odveli lekaru.

Povrede su bile toliko teške da su dečaku morali da amputiraju obe noge, a kukovi su mu toliko slabi i oštećeni da možda neće moći da nosi ni proteze.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track